Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Korso-Koivukylän alue, Havukosken nuorisotila

Eteläinen Rastitie 14, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 20.10.2020 tai sopimuksen mukaan – 

 

Haemme Vantaan kaupungin nuorisopalveluihin nuorisotyöntekijää Korso-Koivukylän alueelle Havukosken nuorisotilalle vakituiseen työsuhteeseen (Eteläinen Rastitie 14, 01360). 

Nuorisotyöntekijän työtehtäviin kuuluvat mm. lasten ja nuorten sekä harrastustoiminnan ja pienryhmien ohjaus, kouluyhteistyö, jalkautuva nuorisotyö, leiri- ja retkitoiminta sekä viestintä. Haettavana olevan nuorisotyöntekijän tehtäviin kuuluu lisäksi Havukosken pelitoiminnasta vastaaminen sekä pelitoiminnan kehittäminen ja toteuttaminen. Työ sisältää mm. kasvatuksellista pelitoiminnan ohjausta, pienryhmätoimintaa, pelitapahtumien kuten lanien järjestämistä, toiminnan markkinointia ja asiantuntijatehtäviä nuorten pelikulttuuriin liittyen.

Teemme työtä yhteistyössä kotien ja erilaisten viranomaistahojen sekä muiden verkostojen kanssa (mm. koulut, järjestöt, lastensuojelu ja poliisi). Työotteemme on nuoria osallistava ja työmenetelmiimme kuuluu digitaalinen nuorisotyö. 

Hakijalta odotamme kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen ja pelitoimintaan, täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä, luovaa, positiivista ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa sekä kykyä itsenäiseen- ja tiimityöskentelyyn. Toivomme kokemusta ja näkemystä työtehtävään kuuluvasta pelitoiminnan vastuualueesta. Edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta nuorisotyöstä.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jota kehitetään jatkuvasti. Vantaan kaupungin arvojen mukaiseen työskentelyyn kuuluvat avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tukenasi on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Verkostoidumme ja kouluttaudumme tarpeen mukaan. 

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tutustu nuorisotyöntekijän työhön!

 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai ammatillinen tutkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: alan koulutusta ja kokemusta nuorisotyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2211,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies

Järvinen Kati

0438259654

kati.jarvinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-16

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: