Vantaan kaupunki

Ohjaaja, Ruusuhaan asumisyksikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.07.2022, 13:00
  • Suljettu 12.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, Ruusuhaan asumisyksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Ruusuhaan asumisyksikkö

Koskelanpolku 2, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 13.08.2022 tai sopimuksen mukaan 

Etsimme ohjaajan sijaisuuteen Ruusuhaan yksikköön, joka tarjoaa vammaisten ympärivuorokautista palveluasumista sekä tehostettua palveluasumista 15 vakituiselle asukkaalle.  

Ruusuhaka tarjoaa apua ja tukea päivittäisiin toimintoihin sekä ohjausta ja hoitoa kaikkina vuorokauden aikoina. Yksilölliset asumispalvelumme ovat monimuotoisia elämänhallintaan liittyviä palveluja, esimerkiksi avustamista päivittäisissä toiminnoissa, kodinhoidossa, ruokailussa, vaatehuollossa sekä henkilökohtaisessa terveydenhuollossa. Asukkaita avustetaan ja ohjataan tarvittaessa myös kodin ulkopuolella ja heidän yksilöllisiä voimavarojaan tuetaan. Kunnioitamme asukkaidemme itsemääräämisoikeutta ja toimimme turvallisen lääkehoidon ohjeiden mukaisesti.  

Meillä erityisosaamisesi ja persoonasi saa näkyä! Saat työhön perehdytyksen ja tukenasi on asiantunteva sekä osaava työyhteisömme. Meillä on hyvä työskennellä; työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme. Toivomme, että sinullakin on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä joustava ja kehittämismyönteinen asenne.  

Mikäli sinulla on kokemusta kehitysvammatyöstä ja olet kiinnostunut oman työsi kehittämisestä sekä haluat kehittää toimintaamme, on tämä paikka juuri Sinua varten! Tuo meille osaamisesi ja ideasi. 

Tervetuloa meille töihin! 

Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua sekä palvelutaloasumista. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissämme tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista. Kuuntelemme asiakasta ja etsimme yhdessä toimivia ratkaisuja. Mahdollistamme asukkaille merkityksellisen arjen sekä tuemme heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkeamme.  

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava sosiaali- ja terveysalan tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lääkelupien suorittamista koeaikana, mikäli taustakoulutus tukee sitä.

Luemme eduksi: kokemuksen vammaisten kanssa työskentelystä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2203,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö

Yhteystiedot:

asumispalveluesimies
Hinttaniemi, Terhi
040-1823655
terhi.hinttaniemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: