Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Yhteiset palvelut
Vantaan kaupunki, kasvatuksen ja oppimisen toimiala, talous- ja hallintopalvelut / suunnittelu ja kehittäminen

Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 tai sopimuksen mukaan – 

 

Oppilashallinnon sihteerin ensisijaisena tehtävänä on huolehtia perusopetuksen oppilasrekisterin ylläpidosta ja seurannasta. Rekisterin ylläpito suoritetaan oppilashallintojärjestelmä Primuksen avulla. Tehtäviin kuuluu oppilaiden koulunkäynnin tietojen lisäykset, muutokset, korjaukset, siirrot ja arkistoinnit sekä oppilaskorttien pyytäminen ja lähettäminen kouluilta ja muilta kunnilta. Rekisterin ylläpitoa tehdään mm. erilaisten hakujen avulla, oppilaiden tietoja tarkastamalla ja seuraamalla oppilaiden opiskelulajeja. Lisäksi oppilashallinnon sihteerin tehtävänä on koulujen tietojen ja päätösten tarkkailu ja oikaisu, väestörekisterin päivitystietojen tarkistaminen, oppilasrekisteriin liittyvien laskujen tarkistaminen sekä koulujen informointi ja neuvonta oppilasrekisteriin liittyvissä kysymyksissä.

 

Oppilashallinnon sihteerin toisena tehtävänä on huolehtia kasvatuksen ja oppimisen toimialan talous- ja hallintopalveluiden ja erityisesti talous- ja hallintojohtajan sihteerin tehtävistä. Tehtävään kuuluu erilaiset hallinnolliset tukitehtävät, kuten asioiden ja päätösten valmistelu ja toimeenpanoon liittyvät tehtävät, raporttien laatiminen, taloushallinnon avustavat tehtävät, laskujen tarkistaminen, kokous- ja tapahtumajärjestelyt sekä muu valmistelu erilaisissa käytännön asioissa.

 

Tehtävässä edellytetään tehtävään soveltuvaa ammatillista tutkintoa. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen oppilashallinnon  ylläpito- ja tukitehtävistä sekä Primus-oppilashallintojärjestelmän käyttökokemuksen. Odotamme oppilashallinnon sihteeriltä määrätietoista työotetta, organisointikykyä ja palvelumyönteistä asennetta. Tarjoamme monipuoliset oppilashallinnon tukitehtävät ja modernin työympäristön. Tukenasi on mukava, kannustava ja osaava työyhteisö.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva ammatillinen tutkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2108,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö

Österman Anna

0407423378

anna.osterman@vantaa.fi

Tavoitettavissa pe 29.5. klo 12–13, ke 3.6. klo 15–16.

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: