Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Toisen asteen koulutus
Vantaan ammattiopisto Varia

Tennistie 1, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2021 tai sopimuksen mukaan – 

 

Haemme englannin kielen päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen tehtävään 1.1.2021 alkaen. Tehtävään kuuluu englannin kielen opetusta Varian  perustutkinnoissa pääsääntöisesti Hiekkaharjun toimipisteessä (sekä mahdollisesti myös muissa Varian toimipisteissä). Tehtävässä on välttämätöntä paitsi erinomainen englannin kielen opetusosaaminen niin myös vahva suomen kielen osaaminen ja ammatillisen koulutuksen tunteminen ja kokemus.

Vantaan ammattiopisto on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on noin 4000 ja henkilökuntaa 300. Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta. Tutustu Variaan lukemalla lisää Vantaa.fi:sta.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta verkko-opintojen toteuttamista ja kehittämisestä oman opetettavan osa-alueen osalta sekä verkkokurssien tekemisestä. Edellytämme myös erinomaista suomen kielen osaamista.

Luemme eduksi: Luemme eduksi englannin kielen opetuskokemuksen uudistuneessa ammatillisessa koulutuksessa. Arvostamme taitoa ohjata opiskelijoita yksilöllisesti ja joustavasti, digitaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä kehittävää työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

 

Yhteystiedot:

Osaamispalveluesimies

Wirenius Katja

0401846009

katja.wirenius@vantaa.fi

 

 

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: