Vantaan kaupunki

Palveluesimies, Tikkurilan kirjasto

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 05.08.2022, 13:00
  • Suljettu 22.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluesimies, Tikkurilan kirjasto

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Kirjasto- ja asukaspalvelut
Tikkurilan kirjasto, Lummetie 4, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2022 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan). 

Haemme Tikkurilan kirjastoon palveluesimiestä kehittämään Vantaan kirjastopalveluissa tehtävää rohkeaa ja kokeilevaa kirjastotyötä! 

Tikkurilan kirjasto on Vantaan suurin kirjasto ja osa Helmet-kirjastoverkkoa. Kirjasto sijaitsee Tikkurilan juna-aseman läheisyydessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Kirjasto palvelee monipuolisesti kaikenikäisiä asiakkaita sekä kirjaston tiloissa että verkossa. Meille on tärkeää kehittää kirjastoa ja järjestää palveluita yhdessä asiakkaiden ja alueen muiden toimijoiden kanssa.

Haemme Tikkurilan kirjastoon vakituiseen työsuhteeseen palveluesimiestä, joka toimii kirjaston esimiehenä ja vastaa kirjaston toiminnan sujuvuudesta ja kehittämisestä sekä henkilöstöjohtamisesta. Palveluesimies kuuluu kirjaston laajaan johtoryhmään. 

Palveluesimies osaa luoda kannustavan ja kokeilumyönteisen ilmapiirin, jossa toimintaa kehitetään Vantaan Kirjasto 2030-ohjelman tavoitteiden mukaisesti. Kirjasto 2030 -ohjelmassa on kuvattu kirjastojen yhteiskunnallinen rooli Vantaalla sekä suuntaviivat vuoteen 2030. Tehtävä edellyttää näkemystä ja kokemusta kirjastotyöstä ja sen kehittämisestä. 

Tehtävässä vaaditaan hyviä henkilöstö- ja johtamistaitoja, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, stressinsietokykyä sekä kokemusta esimiestehtävissä. 

Arvostamme innostavaa ja jämäkkää johtamisasennetta, verkostoitumistaitoja, koordinointi- ja priorisointikykyä sekä ennakkoluulotonta kehittämisasennetta.  

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan, jossa on mahdollisuus päästä kehittämään kirjastoa, mukavan työympäristön ja kollegat. Tulevaisuuden haastetta tarjoaa myös Tikkurilan kirjaston peruskorjaus, joka on suunniteltu toteutettavaksi vuonna 2027. 

Hakemukset 22.8.2022 klo 16.00 mennessä Vantaan kaupungin LAURA-järjestelmään  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet.

Käy tutustumassa Vantaaseen työnantajana täällä ja valitse Vantaa!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Tehtävä edellyttää näkemystä ja kokemusta kirjastotyöstä ja sen kehittämisestä. Tehtävässä vaaditaan hyviä henkilöstö- ja johtamistaitoja, neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja, stressinsietokykyä sekä kokemusta esimiestehtävissä.

Luemme eduksi: Arvostamme innostavaa ja jämäkkää johtamisasennetta, verkostoitumistaitoja, koordinointi- ja priorisointikykyä sekä ennakkoluulotonta kehittämisasennetta. Eduksi katsotaan kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3216,1 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko, 2-vuorotyö. Työhön voi sisältyä ilta- ja viikonlopputyötä. 

Lisätietoja tehtävästä:

palvelupäällikkö
Heli Ronkainen
050 302 8661
heli.ronkainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa 12.8. klo 10-11 ja 17.8. klo 10-11

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: ,