Vantaan kaupunki

Palveluohjaaja, seniorineuvonta

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.08.2022, 13:00
  • Suljettu 17.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Palveluohjaaja, seniorineuvonta

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Länsi-Vantaan asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8 A 3 krs., 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 26.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 25.05.2023

Haemme Seniorineuvontaan palveluohjaajaa viransijaisuuteen ajalla 26.9.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 25.5.2023.

Seniorineuvonnalla pyritään keventämään palvelurakennetta ja sujuvoittamaan asiakkaan palvelupolkua. Seniorineuvonnan tehtävänä on kertoa kuntalaisille ikääntyvien hyvinvointia edistävästä toiminnasta ja palveluista sekä antaa tietoa kunnan, järjestöjen ja yksityisten toimijoiden palveluista. 

Seniorineuvonnassa palveluohjaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjaus ja neuvonta puhelimitse sekä tukipalvelujen aloitus arvioinnin pohjalta. Tarvittaessa palveluohjaaja tekee kotikäyntejä ja delegointisäännön mukaisia palvelupäätöksiä. Seniorineuvonnan henkilökunta on kuukausittain tavattavissa Myyrmäen Vantaa-infossa ja Tikkurilan asukastilassa, joissa ohjaus ja neuvonta tapahtuu kasvokkain. Lisäksi työntekijät käsittelevät Seniorineuvonnan sähköpostiin tulleita yhteydenottoja ja välittävät Apotissa työkoriviestejä yksikön työntekijöille. He osallistuvat myös mm. ikääntyville suunnattujen oppaiden laatimiseen ja internet-sivujen päivittämiseen. 

Tarjoamme tiimin tuen työhösi ja hyvät työvälineet työn toteuttamiseksi. Meillä on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Myyrmäessä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Pääset myös perehtymään ja käyttämään Apotti-asiakastietojärjestelmää. Vantaan kaupunki tarjoaa työntekijöilleen laadukasta koulutusta ja työsuhde-etuja kuten matkaseteliedun.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kokemusta vanhustyöstä, valmiutta perehtyä laajoihin asiakokonaisuuksiin sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.

Tervetuloa meille töihin!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Yksikkö vastaa nimensä mukaan palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta (asiakasneuvonta, palveluohjaus, palvelutarpeen selvittäminen, sosiaalityö, omaishoidon tuki, vanhusten ja vammaisten liikkumista tukevat palvelut ja kuljetuspalvelut sekä henkilökohtainen apu). Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vammaisten päivätoiminnalla, vanhusten päivätoiminnalla sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: kokemuksen ikääntyneiden parissa tehtävästä työstä ja kyvyn hyödyntää monisektorista palveluvalikkoa asiakaskohtaisessa ohjauksessa. Lisäksi luemme eduksi ruotsinkielen taidon, koordinointikyvyn, Apotin käyttökokemuksen ja hyvät tietotekniset taidot.  Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja muuttuvissa asiakastilanteissa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2686,92
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19)

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Yleistyöaika, liukumalla

Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Savolainen Pauliina
0438256376
pauliina.savolainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: