Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Vantaan kaupunki, Elinkeinopalvelut

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.01.2022 – 31.08.2023

 

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä yritysten vastuullisen kasvun edistämiseksi?

Hae Vantaan kaupungin elinkeinopalveluihin projektipäälliköksi ESR-rahoitteiseen Muutosvoimaa osaamisesta (MUUVO) -hankkeeseen. Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut ja Metropolia ammattikorkeakoulu Oy toimivat osatoteuttajina hankekonsortiossa, ja hanketta koordinoi Laurea ammattikorkeakoulu Oy.

MUUVO-hankkeessa olet mukana kehittämässä uutta osaamisen kehittämisen toimintamallia mikro- ja pk-yrityksille, mikä antaa tukea koronasta elpymiselle ja vihreälle siirtymälle.  MUUVO-hankkeessa pienille ja keskisuurille yrityksille tarjotaan uudenlaista työelämälähtöistä osaamisen kehittämisen toimintamallia. MUUVOssa pilotoidaan rinnakkain toteutettavia työntekijöiden nopeita mikrotutkintoja ja yrityksen uudistumista tukevia valmennuksia koronapandemiasta elpymiseksi ja vihreiden arvojen hyödyntämiseksi yritysten kilpailuetuina. Hankkeen palveluita tarjotaan pilotointivaiheessa vantaalaisille mikro- ja pk-yrityksille, levittämisvaiheessa vastaaville yrityksille Uudellamaalla.

Vantaan kaupungin projektipäällikkönä sinun vastuullasi on mm. aktiivinen yrityskontaktointi, yrityskentän tarpeiden kartoittaminen sekä niiden sovittaminen hanketoimintoihin. Työssäsi osallistut kehittämään uuden toimintamallin kehittämistyötä, jonka myötä yrityksen tarpeisiin vastaavia palveluita on saatavilla toteuttajaosapuolten tarjonnassa pysyvästi.  

Vantaan elinkeinopalveluissa tarjoamme sinulle kehityshaluisen ja osaavan työyhteisön sekä modernit työolosuhteet yrityspalvelukeskus Leijassa. Elinkeinopalveluissa vahvuutemme on joustava, yhteisöllinen ja yhdenvertaisuuteen perustuva kulttuuri – meillä pääset mukaan innovatiiviseen ja ammattitaitoiseen porukkaan!

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta yhteistyöstä pk-yritysten kanssa 

Luemme eduksi:

•joustavan ja kehittävän työotteen

 •erinomaiset tiimityö- ja vuorovaikutustaidot

 •kokemuksen palvelujen kehittämis- ja muotoiluhankkeista, projektimuotoisesta kehittämistyöstä ja verkostomaisesta yhteistyöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3450 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Hanketoimiston päällikkö

Ahlström Mariliinu

0400337924

mariliinu.ahlstrom@vantaa.fi

 

Hankepäällikkö Mirkka Henttonen,  mirkka.henttonen@vantaa.fi +358 40 621 5360 Tavoitettavissa seuraavasti: 29.10. klo 12-14; 5.11. klo 11-12:30; 11.11. klo 13-14:30

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: , ,