Vantaan kaupunki

Projektipäällikkö, vanhus- ja vammaispalvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 10.08.2022, 13:00
  • Suljettu 02.09.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Projektipäällikkö, vanhus- ja vammaispalvelut

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut

Kielotie 25, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, alkaen 05.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 31.12.2023

Tule meille projektipäälliköksi, tärkeäksi osaajaksi esihenkilöiden ja asiantuntijoidemme työkaveriksi 

Projektipäällikkönä työskentelet osana vanhus- ja vammaispalveluja ja erityisasumisen tiimiä huolehtien, että hankkeemme toteutuvat suunnitelman mukaisesti. Projektipäällikkönä vastaat useiden eri projektin johtamisesta, toteutuksen suunnittelusta, yhteistyöstä eri kumppaneiden kanssa, sekä verkostoviestinnästä. Työtehtäviisi sisältyy toimitilojen toimintaan ja niiden kehittämiseen liittyvät tehtävät sekä uusien konseptien luonti asiakastarpeiden mukaisesti yhteistyössä palveluyksikköjemme ja asiakkaidemme kanssa.

Projektipäällikkönä pääset aitiopaikalle valmistelemaan hyvinvointialueelle siirtymistä yhdessä Vantaan ja Keravan ammattilaisten kanssa ja toteuttamaan vanhus- ja vammaispalvelujen rakennushankkeiden, korjausinvestointien, toimitilojen suunnittelua ja koordinointia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osana asiakaslähtöistä palveluamme. Esimerkkejä lähitulevaisuuden korjaus- ja uudisrakentamiskohteista, joiden parissa projektipäällikkönä tulet työskentelemään ovat mm. Myyrmäen toimintakeskuksen peruskorjaaminen, Tikkurilan vanhustenkeskuksen rakennushankkeessa mukana toimiminen sekä Hakunilan vanhustenkeskuksen tarveselvityksen- ja hankesuunnitelman laadintaan osallistuminen. 

Koska toimintaympäristössä on tapahtumassa muutoksia, kykysi pärjätä myös epävarmoissa olosuhteissa on tärkeää. Siksi edellytämmekin sinulta erinomaisia verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ammatillista osaamista, jotka ovat luoneet hyvän pohjan projektipäällikön tehtävään, kuten kokemusta ja näyttöä projektin tuloksellisesta johtamisesta, kyvykkyyttä ratkaisukeskeisesti luotsata innostavasti prosesseja ja omaksua uusia asioita luontevasti. Osaat myös toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä. Tehtävässäsi on etua toimintaympäristöön liittyvien asioiden tuntemuksesta.

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen palvelualueeseen kuuluu neljä palveluyksikköä: Vantaan sairaala, Kotona asumisen tuki, Erityisasuminen sekä Ostopalvelut. Vanhus- ja vammaispalveluissa on palvelualuetasoinen Resurssikeskus. Henkilöstöä koko tulosalueella on n. 1 400, joista suurin osa hoitohenkilöstöä. Talousarvioin mukainen budjetti vuodelle 2022 on n. 235 milj. euroa.

Tarjoamme sinulle osaavan ja kehittyvän työyhteisön tuen, perehdytyksen sekä hienon mahdollisuuden itsesi kehittämiseen uudistuvissa vanhus- ja vammaispalveluissa. Tervetuloa meille töihin!

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai opistotason tutkinto sekä johtamis- ja kehittämiskokemus

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: sosiaali- ja terveydenhuollon tuntemusta

Luemme eduksi: 

  • aiemman työkokemuksen rakennusprojektien vetämisestä 
  • erinomaisia verkosto-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja 
  • innovatiivista ja ennakkoluulotonta työotetta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3793,64 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Palvelupäällikkö
Nummi Minna
050 3121773
minna.nummi2@vantaa.fi

Tavoitettavissa arksin klo 9-16, parhaiten sähköpostitse

 

Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja
Minna Lahnalampi-Lahtinen
050 312 1815
minna.lahnalampi-lahtinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9–16 välillä, parhaiten sähköpostitse

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaika päättyy 26.8.2022 klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: ,