Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Henkilöstö ja konsernipalvelut
Henkilöstöpalvelut

Kultarikontie 1 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 18.03.2020 tai sopimuksen mukaan – 29.01.2021

Kun robottivastaavamme jää työlomalle, tarvitsemme hänelle sijaisen ja robotille uuden ’pomon’. 

Olisi hienoa, jos tuntisit jo joitakin hr-prosesseja. Arvostamme myös, jos olet hankkinut RPA-perustiedot, kykenet hahmottamaan nopeasti kokonaisuuksia ja olet hyvä organisoimaan. Tehtävässä on tärkeää pitää langat hyvin hyppysissä ja kyetä viemään asioita eteenpäin oma-aloitteisesti. Vielä kun sinulla on hyvät viestintätaidot ja olet saanut tunnustusta hyvistä yhteistyötaidoistasi, saatat olla etsimämme henkilö. Tule joukkoomme!

Meillä pääset näyttämään kykysi ohjelmistorobotiikan osaajana. Keskeisin tehtäväsi on vastata hr-robotin virheettömästä toiminnasta ja tehtävien järjestelystä. Osallistut myös robotiikan kehittämiseen ja varmistat, että robotiikkatehtävissä toteutuu asetetut tietoturvavaatimukset. Tehtäviisi kuuluu myös huolehtia robotiikkaan liittyvästä dokumentaatiosta. Robotiikkavastaavana teet tiivistä yhteistyötä konsulttien, robotiikkatoimittajan ja substanssiosaajien kanssa. Olet myös valmis tukemaan kollegojasi, joille ohjelmistorobotiikka ei ole yhtä tuttua kuin sinulle. Olemme toteuttaneet robotiikkaa jo rekrytointiprosessissa ja palkanlaskennassa ja tavoitteenamme on kuluvan vuoden aikana saada useita uusia hr-prosesseihin ja hr-järjestelmiin liittyviä robottitehtäviä tuotantoon.

Olet tärkeä osa tehokasta, hr-järjestelmien parissa työskentelevää tiimiäsi, joka sijoittuu Henkilöstöpalveluiden tehtäväalueelle. Henkilöstöpalveluissa tuotetaan hr-järjestelmäpalvelujen lisäksi palvelussuhde- ja palkkapalveluja sekä maksatuspalveluja Vantaan kaupungille, sen liikelaitoksille ja konserniyhtiöille, ja huolehditaan palveluihin liittyvistä sidosryhmäyhteyksistä. 

Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet
  • Työmatkaedun

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta hr-tehtävistä.

Arvostamme: RPA-perustietoja ja taitoja, hyvää kokonaisuuksien hahmotuskykyä ja organisointikykyä, taitoa viedä asioita eteenpäin oma-aloitteisesti sekä hyvää yhteistyökykyä ja hyviä viestintätaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Henkilöstöpalvelupäällikkö, Heiskanen Aija
P. 0504360213
aija.heiskanen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: ,