Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Resurssikeskuksen sairaalan pooli

Kielotie 25, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 12.10.2020 tai sopimuksen mukaan – 

 

Haemme kahta sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteen resurssikeskukseen sairaalan pooliin. Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen uusi Resurssikeskus palvelee Vantaan sairaalan, erityisasumisen sekä kotona asumisen tuen palveluyksikköjä. Resurssikeskus on avautunut 1.1.2020. Sairaalan poolin sairaanhoitajan työ on vaihtelevaa, sillä työskentelet eri osastoilla Vantaan sairaalassa paikkaamassa äkillisiä poissaoloja ja puutoksia. Työ on 2-vuorotyötä. 

Vantaan sairaalaan kuuluu Katriinan sairaalan seitsemän erilaista profiloitunutta osastoa sekä Peijaksen sairaalan akuuttigeriatriset osastot 1 ja 2 sekä kotisairaala. Mielenkiintosi mukaan osaamista voi laajentaa myös Vantaan erityisasumiseen sekä kotihoitoon.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ja laaja-alaista hoitotyön osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Sinulta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta, sillä tarjoamme hyvän perehdytyksen.

Me Resurssikeskuksena olemme valmiit panostamaan työntekijöihimme. Vastuuyksikkömme on ammattitaitoinen, joustava, kehitysmyönteinen ja työilmapiiri on avoin sekä iloinen. Saat parhaan perehdytyksen ja vertaistuen. Hae rohkeasti mukaan!

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, 2-vuorotyö

 

Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Laurikainen Noora
040 5388266
noora.laurikainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin klo. 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: