Vantaan kaupunki

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.08.2022, 13:00
  • Suljettu 31.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun avohuolto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lastensuojelun avohuolto, Länsi-Vantaan toimipiste

Jönsaksentie 4 C, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen  01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Vantaan lastensuojelun avohuollossa on avoinna virka sinulle, joka koet omaksesi merkityksellisen, monipuolisen ja haastavankin sosiaalityön lastensuojelun kentällä! 

Vantaan avohuollossa tehdään kansainvälisessä ja monikulttuurisessa ympäristössä lastensuojelutyötä vantaalaisten lasten ja perheiden hyväksi. Etsimme henkilöä, joka sopii rentoon joukkueeseemme ja uskaltaa rohkeasti olla lapsen ja lapsen oikeuksien puolella. Olet muodollisesti kelpoinen sosiaalityöntekijä ja sinulle on mahdollisesti jo kertynyt kokemusta lastensuojelusta tai muusta perheiden parissa työskentelystä. Tarvittavien opintojen lisäksi sinulla on erinomainen asenne asiakkaita ja työkavereita kohtaan ja olet ehdottomasti tiimipelaaja. 

Miksi Vantaalle?

Vantaan lastensuojelussa on ison kaupungin edut, mutta helppo ja mutkaton ilmapiiri. Arvostamme lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän näkemystä ja meillä asiakkaat saavat laadukkaita ja monipuolisia lastensuojelun palveluja tarpeensa mukaan. Vantaalla sinun on mahdollista tulla lastensuojelun sosiaalityön huippuammattilaiseksi ja haluamme tukea sinua kasvussasi mm. laadukkailla omilla koulutuksillamme. 

Meillä arvostetaan työparityötä, mutkattomuutta ja hyvää työilmapiiriä sekä kunnollisia tiloja ja välineitä työtehtävien tekemiseen. Haluamme tukea perheen, työn ja esimerkiksi opiskelujen yhdistämistä mm. joustavilla etätyöjärjestelyillä sekä kolmen kuukauden palkallisella graduvapaalla. Asumisjärjestelyissäkin tuemme palvelussuhdeasunnoilla.  

Meillä pääset osaksi pientä tiimiä, jossa on erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Johtavat sosiaalityöntekijämme ovat kokeneita ja keskeisin osa heidän työtehtäviään on asiakastyön tukeminen. Pienten 5–7 hengen tiimien lisäksi pääset osaksi joko Itä- tai Länsi-Vantaan isompia toimipisteitä. Koko avohuollon osalta kuulut n. 60 ammattilaisen yhteisöön. Nyt haettavana oleva virka sijoittuu Länsi-Vantaan toimipisteeseemme Myyrmäen juna-aseman välittömään läheisyyteen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. 

Meillä systeeminen työtapa on aktiivisessa käytössä ja saat siihen hyvän perehdytyksen. Systeemistä työtapaa tukee kaksi omaa perheterapeuttia sekä jatkuva valtakunnallinen ja oma koulutuksemme. Meillä tulet tutuksi myös Apotin kanssa!

Emme lupaa Sinulle helppoa työtä, mutta lupaamme tehdä parhaamme, jotta viihtyisit. Johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi sinua perehdyttää koko tiimi sekä sinulle nimetty kollegamentori. Meillä on lupa tehdä työtä rohkeasti omalla persoonalla ja rohkaisemme rakenteelliseen sosiaalityöhön sekä omasta työstä kertomiseen. Meille lastensuojelutyö on maailman merkityksellisintä työtä ja kehitämme sitä juuri nyt vahvasti uutta hyvinvointialuettakin silmällä pitäen. 

Ole rohkeasti yhteydessä! Kerromme mielellämme lisää. 

Voit myös seurata meitä instagramissa @vantaanlastensuojelu

Kelpoisuuden täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön loppuvaiheen opiskelijat, joilla on oikeus toimia määräaikaisena sosiaalityön sijaisena. Meillä on myös mahdollisuus osa-aikatyöhön opintojen ohessa. 

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun ja/tai lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3753,94
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies (va) Vehniäinen Hanna
040-8289545, hanna.vehniainen@vantaa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Minna Tuokko
minna.tuokko@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: