Vantaan kaupunki

Sosiaalityöntekijä, nuorten jälkihuolto

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.08.2022, 13:00
  • Suljettu 25.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sosiaalityöntekijä, nuorten jälkihuolto

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Nuorten jälkihuolto

Kielotie 7, 01300 Vantaa

 

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 12.09.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Hei sinä nuorten aikuisten kanssa työskentelystä nauttiva, meillä on tehtävä juuri sinulle! Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelun jälkihuoltoon.

Nuorten oikeus jälkihuoltoon laajeni vuonna  2020. Haluamme vastata tähän ja Vantaalla ollemme aktiivisesti kehittämässä sekä uudistamassa jälkihuoltoa ja sen sosiaalityötä. Jälkihuollon työryhmässä työskentelee johtava sosiaaityöntekijä, kuusi sosiaalityöntekijää, 10 lähityönteijää tekevää sosiaaliohjaajaa ja sairaanhoitaja. Jälkihuollon tiimi tekee tiiviisti yhteistyötä Vantaalla muiden nuorten aikuisten toimijoiden kanssa nuorten asioiden ja palveluiden edistämiseksi. 

Jälkihuollon sosiaalityössä työskentelet asiakkaana olevien nuorten aikuisten (18-25 -vuotiaiden) vastuusosiaalityöntekijänä. Vastaat itsenäistyvän nuoren asiakassuunnitelman laadinnasta, toteutuksesta ja seurannasta sekä tarvittavien palveluiden järjestämisestä. Sosiaalityöntekijänä arvioit tukitoimia ja teet päätökset jälkihuollon palveluihin liittyen. Lisäksi teet yhteistyötä eri verkostojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä tarvittaessa nuoren perheen ja hänen vanhempiensa kanssa. Jälkihuollon sosiaalityössä teemme yhteistyötä pääkaupunkiseudun ja lähikuntien jälkihuollon yksiköiden kanssa.

Jälkihuollossa sinulla on käytettävissä jälkihuollon kenttään keskittynyt ja orientoitunut työryhmä. Työpiste sijaitsee Tikkurilan aseman läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta sekä valmiutta muutokseen. Työssä pärjää reippaalla ja aloitteellisella työotteella ja hyvillä vuorovaikustaidoilla. Tarvitset myös kirjallista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektiiviseen työorientaatioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.  

Opinnot vielä kesken? Laillistettujen  sosiaalityöntekijöiden puuttuessa voimme huomioida sosiaalityön sijaispätevyyden täyttävät hakijat.

Odotamme hakemustasi!

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3753,94 e/kk
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika 37h 45min/vko

Yhteystiedot:

Sosiaalityön esimies
Hankomäki Johanna
0407556037
johanna.hankomaki@vantaa.fi

Johtava sosiaalityöntekijä
Hanna Ahlström
040 548 6532
hanna.ahlstrom@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: