Vantaan kaupunki, kaupunginjohtajan toimiala, henkilöstökeskus
Henkilöstöpalvelut

Kultarikontie 1 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.12.2019 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2020

 

Kiinnostaako sinua työskentely HR-järjestelmien parissa? Osaatko pitää useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja viedä asioita onnistuneesti maaliin saakka? Jos olet tämän lisäksi oma-aloitteinen, projekti- ja tiimityöstä innostuva ja sinulla on hyvät ryhmäviestintätaidot, saatat olla etsimämme henkilö!

Tehtävänäsi on työskennellä tiiviissä yhteistyössä projektipäällikön kanssa isossa HR- ja palkkajärjestelmäprojektissa. Keskeinen vastuusi on tukea hallitun käyttöönoton toteutumista ja osaamisen siirtämistä palvelutiimeille. Tuotat muun muassa projektiin liittyviä selvitys-, dokumentointi- ja toimeenpanotehtäviä. Tiimisi vastuulla on myös muita HR-järjestelmiä sekä HR-järjestelmiin liittyviä integraatioita ja robotiikkaa, ja tulet työskentelemään myös niihin liittyvissä tukitehtävissä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta mielellään HR-järjestelmiin liittyvästä projektityöskentelystä tai jonkin HR-järjestelmän syvällisempää osaamista mahdollisesti pääkäyttäjäroolissa tai käyttöönottoprojektissa. Tiimisi sijoittuu Henkilöstöpalveluiden yksikköön, jossa tuotetaan palvelussuhde- ja palkkapalveluja sekä maksatuspalveluja ja huolehditaan tarvittavista sidosryhmäyhteyksistä. Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja esimiestyötä tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme työmatkasetelin, modernit työvälineet ja mahdollisuuden tehdä etätyötä.

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisemmalla työkokemuksella saavutettu riittävä osaaminen.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Näyttöä kyvystä hoitaa menestyksekkäästi useita samanaikaisia projekteihin tai toimeksiantoihin liittyvä työtehtäviä.

Luemme eduksi: 

  • Kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia ja loogisia yhteyksiä
  • Taidon viedä asioita eteenpäin oma-aloitteisesti
  • Hyvät ryhmäviestintätaidot
  • HR- ja palkkahallinnon tietojärjestelmien tuntemuksen
  • Aikaisemman työkokemuksen palkanlaskentaan liittyvissä tehtävissä sekä kunnallisten virka- ja työehtosopimusten tuntemuksen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2662,82 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Henkilöstöpalvelupäällikkö, Heiskanen Aija
P. 050 4360 213
aija.heiskanen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Osaamisalue: ,