Vantaan kaupunki

Terveydenhoitajaksi Vantaan neuvolatoimintaan, kouluterveydenhuoltoon tai opiskeluterveydenhuoltoon

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.03.2022, 12:00
  • Suljettu 30.12.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Terveydenhoitajaksi Vantaan neuvolatoimintaan, kouluterveydenhuoltoon tai opiskeluterveydenhuoltoon

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut

Neuvolatoiminta, kouluterveydenhuolto tai opiskeluterveydenhuolto

Työsuhteen kesto: Vakituinen tai määräaikainen alkaen sopimuksen mukaan –

 

Tule tekemään ja kehittämään laadukasta ennaltaehkäisevää terveydenhoitotyötä Vantaalle!

Haemme terveydenhoitajia sekä vakituisiin tehtäviin että eri pituisiin sijaisuuksiin Vantaalle, mahdollisuus myös osa-aikaisiin tehtäviin. Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Vantaa tukee opintojen loppuun saattamista.

Tehtäviä on tarjolla eri puolilla Vantaata. Kerrothan hakemuksessasi, oletko ensisijaisesti kiinnostunut työskentelemään terveydenhoitajana:

  • neuvolatoiminnassa (Itäinen/Keskinen/Läntinen/Pohjoinen alue) 
  • kouluterveydenhuollossa (Itäinen/Läntinen alue)  
  • opiskeluterveydenhuolto

 

Neuvolatoiminta

Haettavat tehtävät tällä hetkellä: 

  • Vakituinen tehtävä Kivistön neuvolassa alkaen 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Haethan tätä tehtävää viimeistään 30.12.2022 klo 16:00.
  • Neuvolatoimintaan haetaan erinomaisesti ruotsin kielen hallitsevaa hoitajaa terveydenhoitajaa vakituiseen tehtävään. Työn alkaessa vakituinen tehtävä sijoittuu Martinlaakson neuvolaan. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.

Neuvolan terveydenhoitajana työskentelet äitiys- ja lastenneuvolan asiakkaiden ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Keskeistä työssä on asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen, tuki, motivointi osallistamalla ja vahvistamalla elämänhallintaa sekä toimintakykyä.  

Neuvolassa työskentelet terveydenhoitajien, lääkäreiden, perhe- ja moniku-ohjaajien kanssa samassa työpisteessä.

Kouluterveydenhuolto

Työhösi kouluterveydenhoitajana sisältyy lapsen ja nuoren kasvun ja kehityksen, sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä ja perheiden hyvinvoinnin tukemista. Moniammatillinen ja verkostomainen työskentely yhdessä mm. koulun opetushenkilöstön, koululääkärin, psykologin ja kuraattorin kanssa kuuluu olennaisena osana työhösi.

Kouluterveydenhuollossa työskentelee yhteensä 44 terveydenhoitaja sekä lääkäreitä, joiden kanssa teet yhteistyötä. Lääkäreiden ja terveydenhoitajien laajat terveystarkastukset toteutetaan yhteistarkastuksina.

Opiskeluterveydenhuolto

Haettavat tehtävät tällä hetkellä: 

  • Osa-aikainen sijainen 92,57 % (35 h 24 min) työajalla 1.12.2022- 30.6.2023. Alueina Myyrmäki ja Koivukylä, ammatillisten oppilaitosten puolella.
  • Määräaikainen tehtävä, ajalle 17.12.2022-1.8.2023. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Työhösi opiskeluterveydenhoitajana sisältyy opiskelijan terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Moniammatillinen ja verkostomainen työskentely yhdessä mm. oppilaitoksen opetushenkilöstön, lääkärin, psykologin ja kuraattorin kanssa kuuluu olennaisena osana työhösi.

Opiskeluterveydenhuollossa työskentelee yhteensä 16 terveydenhoitajaa sekä lääkäreitä, joiden kanssa teet yhteistyötä. 

Päivitämme ilmoitukselle uusia paikkoja aina tilanteen mukaan. Käythän siis katsomassa ilmoitustamme säännöllisesti, jos auki olisi juuri sinua kiinnostava tehtävä!

 

Miksi meille?

Haluamme, että pääset hyvään alkuun työssäsi,  joten olemme panostaneet yksilölliseen ja kattavaan perehdytykseen. Terveydenhoitajille tarjotaan myös säännöllistä työnohjausta työn tueksi. Ruokailutkin hoituvat meillä työajalla. 

Vantaalla terveyspalvelujen työyhteisöissä on vahvaa moniammatillista osaamista. Ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa on muun muassa oma lääkäriyksikkö ja neuvolan perheohjaajat, jotka tukevat palvelutuotantoa päivittäin.

Tarjoamme Sinulle merkityksellisen, haastavan ja innostavan työn, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet. Sitä ei tarvitse tehdä yksin, vaan saat tueksesi asiantuntevan ja osaavan työyhteisön. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Terveiset tulevilta esimiehiltä:

Esimiehesi Vantaalla toivovat löytävänsä osaksi tiimejään yhteistyökykyisiä ja asiantuntevia terveydenhoidon osaajia, jotka haluavat kehittyä asiantuntijoina ja kehittää asiantuntemustaan.

”Toivomme sinulta uteliasta, avointa ja eteenpäin katsovaa työotetta. Olet tärkeä osa työyhteisöäsi, jossa tehdään suunnitelmallista ja tavoitteellista, pitkäjänteistä työtä toimeen tarttuvalla otteella”.

 

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. 

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue lisää VAKEsta ja valmistelusta hyvinvointialueen väliaikaisilta nettisivuilta osoitteesta hyvinvointialuevake.vantaa.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!  #vakehyva #hyvantekijät

 

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Terveydenhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Voimassa oleva lääkehoitokoulutus Love tai sen suorittamista koeajan puitteissa.

Luemme eduksi: 

  • voimassa olevat lääkeluvat
  • monipuolisen kielitaidon
  • kyvyn itsenäiseen työhön moniammattisessa työyhteisössä
  • joustavan ja aktiivisen työotteen
  • kehittämishalukkuuden
  • hyvät digitaaliset taidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2685,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Opiskelijalla opintojen edistymisen mukaan.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19)

Työpaikkojen lukumäärä: 10

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on maksimissaan puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Rekrytointikoordinaattori
Mustonen Laura
040 587 6260
laura.mustonen@vantaa.fi
Tavoitettavissa arkisin 9-15

 

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: