Vantaan kaupunki

Tiedonhallinnan esimies

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.08.2022, 13:00
  • Suljettu 29.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tiedonhallinnan esimies

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kuntademokratia
Kuntademokratian palvelualue, Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.09.2022 alkaen (tai aloitus sopimuksen mukaan).

Tule kehittämään Vantaan kaupungin sähköisiä tiedonhallintapalveluita – etsimme tiedonhallinnan esihenkilöä! 

Tarjoamme mielekästä, monipuolista ja vastuullista työtä Vantaan kaupungin hallinnon  kaupunkistrategian ja johdon toimialalla. 

Haemme Vantaan kaupungille tiedonhallinnan esihenkilöä, joka vastaa kaupunkitasoisesta tiedonhallinnan ja asiakirjahallinnan kehittämisestä, suunnittelusta ja ohjauksesta. Tehtävässä toimit esihenkilönä noin kymmenen henkilön tiimille, jossa annetaan kirjaamo- ja lomakesuunnittelupalveluita ja vastataan tiedonhallinnan suunnittelusta. 

Tiedonhallinnan esimies seuraa muutoksia lainsäädännössä, virallisissa suosituksissa ja ohjeistuksissa sekä niiden vaikutuksia kaupungin toimintaan. Tehtävässä kehität tiedonhallintaa ohjaamalla tiedonhallintasuunnitelmaa, sillä suunnittelet sen ylläpitoa, teet tarvittavat linjaukset ja mahdolliset korjaukset. 

Tehtäviisi kuuluu myös asianhallintajärjestelmän kehittäminen. Olet ylin järjestelmänvalvoja, joka linjaa toimintatavat, suunnittelee integraatioita ja vastaa järjestelmän kehittämisestä. Lisäksi koordinoit asianhallintajärjestelmän koulutusten suunnittelua ja yleistä neuvontaa. 

Tehtävässä toimitaan yhteistyössä kaupungin sisäisten ja ulkoisten toimijoiden verkostoissa. Saat tehtävään tukea esihenkilöltäsi ja mukavalta työyhteisöltä.  

Järjestämme ensimmäisen kierroksen haastattelut perjantaina 2.9.2022. Rekrytoinnissa voidaan käyttää myös videohaastattelua ja henkilöarviointia.

Kuntademokratian palvelualueen johtamiskulttuuriin istuu henkilö, jonka johtaminen on pitkäjänteistä, avointa, yhdenvertaista ja kunnioittavaa. Palvelualueellamme kuunnellaan henkilöstöä ja kollegoita, puututaan epäkohtiin ajoissa ja luodaan miellyttävä työympäristö.  

Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaan kaupungintalolla loistavien kulkuyhteyksien varrella.  

Meillä Vantaalla työt sujuvat! Tuoreet valtakunnalliset Kunta10-työhyvinvointitutkimuksen tulokset kertovat, että täällä henkilöstö kokee positiivista työn imua ja työyhteisöt koetaan toimivaksi.  

Mietitkö millaista meillä on olla töissä? Miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla ja lue nettisivuiltamme tarkemmin Vantaasta työnantajana. 

Tervetuloa meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, asiakirjahallinnon, arkistotoimen tai tiedonhallinnan alan tutkinto ja/tai työkokemusta, ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sähköisten tiedonhallinnan järjestelmien ja julkishallinnon asiakirjahallinnon erinomaista osaamista. 

Luemme eduksi:
– kehittämismyönteisen asenteen ja näkemyksellisyyden tulevaisuuden tehokkaasta tiedonhallinnasta
– aiemman työkokemuksen esihenkilönä työskentelystä
– hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3314,00
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Hallintopalvelupäällikkö
Nelli Jääskeläinen
0408281271
nelli.jaaskelainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 15.8. alkaen arkisin klo 9-15.00.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: