Vantaan kaupunki

Tieto- ja viestintäteknologian asiantuntija

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 18.01.2023, 12:00
  • Suljettu 01.02.2023, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tieto- ja viestintäteknologian asiantuntija

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Yhteiset palvelut
Vantaan kaupunki, kasvatuksen ja oppimisen toimiala, suunnittelun ja kehittämisen tehtäväala

Silkkitehtaantie 5 C

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.02.2023 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2023

 

Hei sinä opetuksen digiosaaja! 

Haemme joukkoomme tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijaa, joka haluaa työskennellä toisen asteen opetuksen digikehittämisen parissa. Kiinnostuitko? 

Tehtävässä vaaditaan kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, tunnistaa tulevaisuuden digikehittämisen tarpeita ja kommunikoida selkeästi sidosryhmien kanssa. Vahvat digitaidot ja kokemus opetuksen kehittämistehtävistä ovat välttämättömiä tehtävässä suoriutumiseksi. Lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja esiintymistaito ovat eduksi. 

Tehtävä sisältää toisen asteen koulutuksen digitalisaation moninaista tukemista ja kehittämistä. Tvt-asiantuntija toimii toisen asteen koulutuksen osalta järjestelmien ja oppimateriaalin pääkäyttäjänä ja tietojohtamisen tukeminen kuuluu myös tehtävään. PowerBi osaaminen lasketaan hakijalle eduksi. Lisäksi hän osallistuu erilaisiin kehittämishankkeisiin Vantaan edustajana. Valitun henkilön kanssa voidaan myös sopia hänen vahvuuksiensa mukaisista tehtävistä, jotka vahvistavat digitiimiä.

Takaamme erinomaisen työyhteisön, jossa voit kehittyä asiantuntijana. Meillä on aivan uudet työskentelytilat, ja tuemme nykyiaikaisia työskentelytapoja (mm. hybridityöskentely). Työpisteemme sijaitsee Heurekan lähellä Silkkitehtaan kiinteistössä Tikkurilassa. Junalta matkaa n 800m. 

Tervetuloa meille töihin!  

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 7500 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esimiehen ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Ylempi korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Kasvatuksen ja oppimisen toimialan tuntemus, vahvat digitaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3536,58 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

 

Yhteystiedot:

Kehittämispäällikkö

Kärki Juhani

+358(0)404870927

juhani.karki@vantaa.fi

 

Tavoitettavissa +358(0)404870927

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: