Vantaa-Kerava hyvinvointialue 

Peltolantie 2D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.11.2021 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2022

Haemme asiantuntevaa ja kehittämisorientoitunutta tilavalmistelupäällikköä rakentamaan uutta hyvinvointialuetta. Tarjoamme sinulle vastuullista ja mielenkiintoista roolia, jossa pääset rakentamaan tilahallintafunktiota Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. Vastaat tilojen kartoittamisesta ja tulevaisuudessa käytettävien tilojen hallinnoinnin prosessien suunnittelusta ja käyttöönotosta. Raportoit valmistelutyön etenemistä hallintovalmistelujohtajalle. 

Tilavalmistelupäällikkö vastaa:

  • Hyvinvointialueen tilahallintafunktion suunnittelusta

  • Yhteistyön prosessien suunnittelusta ja käyttöönotosta tulevan hyvinvointialueen ja sille tiloja vuokraavien tahojen välillä

  • Tarvittavan valmisteluhenkilöstön rekrytoinneista hyväksytyn suunnitelman mukaisesti. 

  • Käyttöön tulevien tilojen kartoituksesta ja hallinnoinnista

  • Omaan vastuualueeseen kuuluvien projektien etenemisestä ja toimenpanosta suunnitellun mukaisesti. 

Tilavalmistelupäällikkönä työskentelet hyvinvointialueen valmisteluorganisaatiossa, mutta toimit verkostomaisessa ympäristössä Vantaan ja Keravan kaupungin asiantuntijoiden ja johdon kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä otetta ristiriitatilanteissa. Odotamme sinulta itseohjautuvaa työotetta, kyvykkyyttä itsenäiseen työhön ja taitoa työskennellä aikataulupaineiden alla. Pystyt tarvittaessa pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja olet taitava saattamaan asiat loppuun. Kokemus tilahallinnasta on ehdottoman tärkeää ja katsomme eduksi kokemuksen sote-toimialalta tai sote-uudistuksen parista. 

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan uuden organisaation rakentamiseen ja omaa ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Työpaikka sijaitsee Tikkurilan keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, ja myös etätyö on joustavasti mahdollista.

Jätä hakemus jo tänään, haluamme tutustua sinuun paremmin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävään soveltuva työkokemus, suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Hallintovalmistelujohtaja Mikko Hokkanen

p. 040 3182804

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Osaamisalue: ,