Vantaa-Kerava hyvinvointialue 

Peltolantie 2D, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.11.2021 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2022

Haemme ratkaisukeskeistä ja idearikasta, montaa lankaa käsissä pitävää tukipalveluiden valmistelupäällikköä rakentamaan uutta hyvinvointialuetta. Tarjoamme sinulle vastuullista ja mielenkiintoista roolia, jossa pääset valmistelemaan ateriapalvelun, laitoshuollon sekä turvallisuus- ja tulkkauspalveluiden järjestämistä ja hankintaa tulevalle Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle.  Raportoit valmistelutyön etenemistä hallintovalmistelujohtajalle. 

Tukipalveluiden valmistelupäällikkö vastaa:

  • Ateriapalveluiden, laitoshuollon, sekä turvallisuus- ja tulkkauspalveluiden järjestämisestä tulevalle hyvinvointialueelle

  • Edellä mainittujen tukipalveluiden yhteistyöprosessien järjestämisestä näitä tuottavien kumppanien ja käyttävän organisaation välillä

  • Mahdollisista kilpailutuksista, mikäli näiden tukipalveluiden järjestäminen sitä vaatii

  • Tarvittavan valmisteluhenkilöstön rekrytoinneista hyväksytyn suunnitelman mukaisesti. 

  • Omaan vastuualueeseen kuuluvien projektien etenemisestä ja toimenpanosta suunnitellun mukaisesti. 

Tukipalveluiden valmistelupäällikkönä työskentelet hyvinvointialueen valmisteluorganisaatiossa, mutta toimit verkostomaisessa ympäristössä Vantaan ja Keravan kaupungin asiantuntijoiden ja johdon kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ratkaisukeskeistä otetta ristiriitatilanteissa. Odotamme sinulta itseohjautuvaa työotetta, kyvykkyyttä itsenäiseen työhön ja taitoa työskennellä aikataulupaineiden alla. Pystyt tarvittaessa pitämään monta lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja olet taitava saattamaan asiat loppuun. Kokemus tukipalveluiden järjestämisestä sekä palveluiden kilpailutuksesta ja toimittajaohjauksesta katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Tarjoamme sinulle huikean näköalapaikan uuden organisaation rakentamiseen ja omaa ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Työpaikka sijaitsee Tikkurilan keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä ja myös etätyö on joustavasti mahdollista.

Jätä hakemus jo tänään, haluamme tutustua sinuun paremmin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto ja tehtävään soveltuva työkokemus, suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Hallintovalmistelujohtaja

Mikko Hokkanen

p. 040 3182804

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Osaamisalue: ,