Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Lehtikuusen koulu

Hiirakkotie 9, 01200 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.08.2020 – 31.07.2021

 

Hei sinä innostunut opinto-ohjaaja! Haluatko liittyä huippuporukkaamme?

Haemme joukkoomme:

– hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ja oppilaan lämpimästi kohtaavaa

– ratkaisukeskeistä

– kansainvälisyyteen ja kielitietoisuuteen perehtynyttä

– kehittämismyönteistä opinto-ohjaajaa

Lehtikuusen yhtenäiskoulu sijaitsee Hakunilassa erinomaisten liikunta- ja luontoalueiden läheisyydessä. Koulumme oppilasaines on kansainvälinen ja olemme alueen aktiivinen keskus. Vahvuuksiamme ovat kielitietoisuus, laadukas oppilaita osallistava perusopetus, työelämäpainotteinen ohjaus ja musiikkiluokkatoiminta.Teemme töitä oppilaan kokonaisvaltaisen kouluhyvinvoinnin puolesta ja myös henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Olemme mukana useassa oppilaan tasa-arvoista kouluarkea ja tulevaisuutta tavoittelevassa hankkeessa.

Koulumme on yhtenäiskoulu (1-9. luokat), jossa oppilaita on n. 980, 84 opettajaa ja 9 koulunkäynninohjaajaa. Alueellamme on erinomaiset liikuntamahdollisuudet, joita hyödynnämme myös opetustyössä.

Tutustu kouluumme tästä. Tässä myös koulummme kotisivut.

Oppilaiden toiveena on, että Lehtikuusen kouluun valitaan opettaja/opinto-ohjaaja, joka on huumorintajuinen, oikeudenmukainen ja avulias. Oppilaat odottavat opettajalta kykyä opettaa ymmärrettävästi ja antaa tehtävät selkeästi. Lisäksi oppilaat odottavat opettajalta taitoa puuttua, jos joku häiritsee tunnilla tai käyttäytyy huonosti.

Koulussamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja kotoisa ilmapiiri.Kehitämme koulua jatkuvasti, tavoitteena joustavat opetusjärjestelyt ja opetushenkilöstön työparityöskentely. Toimimme jaetun johtajuuden periaatteiden mukaisesti ja tiimiorganisoituneessa työyhteisössämme tehdään töitä tosissaan muttei totisena. Oppivan yhteisömme jäsenet ovat aktiivisia kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisia ja kehittäjiä. Onnistuakseen Lehtikuusen koulussa opettajalta edellytetään vahvoja ryhmänhallinnan ja eriyttämisen taitoja.

Haemme joukkoomme asiantuntevaa ja hyvät ryhmänhallintataidot omaavaa työelämäpainotteisen perusopetuksen (TEPPO) ohjauksen opinto-ohjaajaa. Teppo-opettajalla on vahva toisen asteen koulutuksen ja työelämän tuntemus. Hän innovoi yritysyhteistyötä ja innostaa oppilaita työelämätaitojen harjoittamiseen ja vahvuuksien tunnistamiseen myös kouluarjessa. Opettaja on ohjauksen tiimin aktiivinen jäsen ja tekee tiivistä yhteistyötä aineenopettajien kanssa. Lehtikuusen koulun Teppo-opettajan työstä osa käytetään sivistysviraston kaupunkitasoiseen työhön.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.opinto-ohjaajan kelpoisuus

Luemme eduksi: Kokemus Teppo-opettajan työstä luetaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

 

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

 

Yhteystiedot:

Rehtori Kuosmanen Elina

040 5135 211

elina.kuosmanen@vantaa.fi

 

Tavoitettavissa klo 8-16

virka-apulaisrehtori Marju Kyllönen 040 528 9562, marju.kyllonen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: