Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Riihipellon päiväkoti

Krakankuja 5, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.11.2020 – 31.12.2021

 

Varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaaja (koulutuksellinen tasa-arvo, projekti) 

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaaja, joka haluaisit kokeilla uudenlaista tapaa työskennellä hyvinvoinnin edistämiseksi?

Lapsi- ja perheohjaajan työ kohdentuu Riihipellon toimintayksikköön 5-6v. ryhmässä.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajaa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamalla koulutuksellisen tasa-arvon avustuksella 1.11.2020-31.12.2021. 

Edistät yhteistyössä päiväkodin johtajan sekä muun henkilöstön kanssa perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä ja yhteisöllisyyden vahvistumista toimintayksikössä. Varhaiskasvatuksen lapsi- ja perheohjaajana toteutat perheiden palveluohjausta sekä ohjaat perheitä kasvatusyhteistyöhön. Toimit kasvatuksen sekä vanhemmuuden tukemisen ja kehittämisen asiantuntijana toimintayksikössä. Työsi sisältää perheen palvelutarpeen kartoitusta, neuvontaa, konkreettista tukea ja ohjausta hyvinvointipalveluiden piiriin yhteistyössä perheen kanssa. Osallistut tarvittaessa moniammatillisen tiimin sekä toimintayksikön pedagogiseen työskentelyyn, lapsiryhmien pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Tarvittaessa osallistut asiantuntijan roolissa yksikön johtoryhmätyöskentelyyn. Lapsi- ja perheohjaajana osallistut työkäytäntöjen arviointiin ja kehittämiseen työyhteisössä.

Lapsi- ja perheohjaajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun.

Tehtävä sopii sinulle lasten ja perheiden hyvinvoinnin vankka osaaja, joka osaat seurata ja hyödyntää uusinta tutkimustietoa sekä sinulla on halu tehdä aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Tärkeää on, että motivoidut monipuolisesta työstä.  Työssä tarvitaan rohkeutta uudistua ja uudistaa. Vantaalla meitä yhdistää vahva tahto tehdä vaikuttavaa ja vastuullista työtä lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi. Yhdessä hankkeeseen osallistuvien ammattilaisten kanssa pääset verkostoitumaan ja jakamaan osaamistasi. 

Riihipellon päiväkoti sijaitsee Keskisellä Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä kauppakeskus Jumboa. 

Lähellä sijaitseva luonto mahdollistaa viikoittaisen retkeilyn lähimetsässä, jota hyödynnämme viikoittain koko päiväkodissa.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Hyvät tiimityötaidot sekä kehittävä ja kannustava työote, kokemus monikielisten lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, perhepalveluiden tuntemus, kulttuurisensitiivinen työote sekä halu edistää yhteisöllisyyttä tukevia toimintatapoja, tietous vanhemmuuden haasteista, lapsen ja perheen riski- ja suojaavien tekijöiden tuntemus

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2430,24 euroa/kk sekä muut mahdolliset lisät, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote,  alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Halmen Pirjo

040 5168558

pirjo.halmen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9.00-15.00

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: