Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, 5 paikkaa, Lauhatien palveluyksikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.08.2022, 13:00
  • Suljettu 13.09.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, 5 paikkaa, Lauhatien palveluyksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus, Lauhatien päiväkoti ja Peltolan päiväkoti

Lauhatien päiväkoti, Lauhatie 19, 01300 Vantaa 

Peltolan päiväkoti, Lummetie 27 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 14.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja! 

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajia, joilla on positiivinen ja ammatillinen, lasten vahvuuksia korostava työote. Varhaiskasvatuksen ammattilaisena kuuntelet herkällä korvalla sekä lapsia että heidän huoltajiaan. 

Tarjoamme sinulle paikan innovatiivisessa, kannustavassa ja keskustelevassa työyhteisöstä, jossa arvostetaan lämmintä ja ammatillista työotetta sekä tiimityötaitoja. Pääset alusta alkaen mukaan kehittämään uusien ja meillä jo työskentelevien työkavereiden kanssa työskentelyä työparimallilla. Lapsiryhmä, jossa tulet työskentelemään vahvistuu syksyn aikana.  

Meille varhaiskasvatuksessa tärkeintä on lapsen ja perheen kohtaaminen aidosti ja kiireettömästi huomioiden lapsen tarpeet yksilöllisesti ja sensitiivisesti. Liittymällä joukkoomme pääset tekemään lapselle hyvää ja merkityksellistä arkea. Mielestämme hyvä arki koostuu yhteisestä tekemisestä, opettelemisesta ja ihmettelystä lapsen kiinnostuksen kohteet huomioiden yhdessä lapsiryhmän ja tiimin kanssa. 

Lastenhyvinvoinnin lisäksi työyhteisössämme pidetään tärkeänä omaa ammatillista kehittymistä. Olemme sitoutuneita työhömme ja ylläpidämme jatkuvasti omaa ammatillista kehittymistämme. Työyhteisössämme on monenlaista osaamista ja jaamme sitä toisillemme. Saamme käyttää työssämme luovuutta ja vuorovaikutustaitojamme sekä saamme nauttia työyhteisön yhteisöllisyydestä. Tuemme toisiamme arjen muuttuvissa tilanteissa. Työilmapiirimme on iloisen positiivinen. 

Lauhatien päiväkodin toiminta käynnistyy marraskuussa 2022. Lauhatien päiväkoti sijaitsee vehreällä puutarhamaisella tontilla Tikkurilassa Viertolan kaupungin osassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Oppimisympäristömme laajentuu päiväkodin ulkopuolelle, jossa on upeat mahdollisuudet retkiin kävellen luonto-, liikunta-, kulttuuri- ja ulkoilupaikkoihin. Uusi päiväkotimme luo hyvät mahdollisuudet ympäristökasvatukseen. Päiväkodin pihalla on kasvulavoja, viherkatot, aurinkopaneelit katolla ja tontilla on pieni metsikkö. Pihan kruununa on yli 90 –vuotias tammi!  

Peltolan päiväkoti sijaitsee ympäristössä, joka luo mahdollisuudet monenlaiseen toimimiseen. Vierestä löytyy Tikkurilan urheilupuisto, jossa sijaitsee mm. uimahalli, kuplahalli, hiekka- ja tekonurmikenttä, leikkipuistoja sekä nurmialueita, joissa voi toteuttaa monipuolista varhaiskasvatusta. Kävelymatkan päästä löytyy Tikkurilan monipuoliset kulttuuritarjonnat sekä ihana Arboretum-metsä. Päiväkodissamme tarjotaan varhaiskasvatusta ja esiopetusta kolmessa lapsiryhmässä. Peltolassa on myös varhaiskasvatuksen kerhotoimintaa. Haluamme ylläpitää kokeilevaa toimintakulttuuria, jossa lapset ja perheet saavat olla mukana suunnittelemassa, toteuttamassa ja toimimassa.

Vahvuudeksi katsomme mutkattoman asenteen mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Katsomme eduksi jonkun vieraan kielen hallinnan.  

Varhaiskasvatuksen opettajan toimi Peltolan päiväkodissa 12.9. alkaen ja Lauhatien päiväkodissa 1.11. alkaen.

Huomioimme myös varhaiskasvatuksen opettajan opinnoissaan loppusuoralla olevat hakijat. Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana.

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme! 

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Hakijan esiopetuspätevyyden.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2700,21
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 5

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Marttinen Marjo

0503146327

marjo.marttinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15

Päiväkodin johtaja

Kirsi Kupiainen

0503124566

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: