Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Husaaritien / Seutulan päiväkoti

Husaaritie 1 c, 01700 Vantaa / Katriinankuja 3, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan – 

Haemme opettajaa vakituiseen tai määräaikaiseen tehtävään Husaaritien varhaiskasvatusyksikköön. Tehtävä on joko Husaaritiellä tai Seutulassa, 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Molemmissa päiväkodeissa työskennellään kolmen kasvattajan tiimeissä.

Husaaritien päiväkodissa on 7 ryhmää. Pk on valmistunut rauhalliselle omakotialueelle Kivistön naapuriin Kannistoon vuonna 2003. Tilat ovat kodikkaat, monikäyttöiset ja tilavat. Päiväkodissa on mm. iso liikuntasali, pienryhmätiloja sekä hyvä välineistö esim. liikuntaan ja mediakasvatukseen. Pihoja on 2 ja vieressä on leikkipuisto ja metsä. Talo on iso, mutta ryhmien välistä yhteistyötä on paljon.

Seutulan päiväkoti on kolmiryhmäinen päiväkoti maalaisympäristössä. Vieressä on Vantaan (Katriinan) sairaala ja julkiset yhteydet ovat kohtuulliset. Sisätiloja on remontoitu vuonna 2017 ja eskarit ovat sairaalan yhteydessä olevassa neljännessä ryhmätilassa Katrintuvassa. Ympäristössä on mahdollisuuksia moneen; metsää, Katrinebergin kartano, kotieläinpiha, hiihtoladut viereisellä pellolla ym.. Pieni työyhteisö tekee tiivistä yhteistyötä joka päivä.  

Kasvattajayhteisö molemmissa taloissa on ammattitaitoinen, osaava ja positiivinen; myös vanhempien palaute toiminnasta on hyvää. Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä ja ammatillista osaamista hyödynnetään koko yksikön hyväksi. Uudet työntekijät toivotetaan tervetulleiksi: meillä saat käyttää vahvuuksiasi ja oppia toisilta. Kaikilla ammattiryhmillä on mahdollisuus keskittyä omaan työtehtäväänsä.

Uusi opettaja pääsee yksikön mentorointiryhmään. Opettajien johtoryhmätyöskentely, vertaistuki ja tiimikavereiden hyvä yhteistyö auttavat sinua keskittymään perustehtävääsi varhaiskasvatuksen opettajana. Riittävä SAK-aika turvataan. Yksiköstämme pääsee halutessaan hyvin koulutuksiin ja kehittäminen on suotavaa, mutta annamme sinulle myös työrauhan keskittyä omassa lapsiryhmässä työskentelyyn ja tiimisi pedagogiseen johtamiseen.  

Vantaan kaupunki on hyvä työnantaja. Työntekijöille tarjotaan työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä. Meillä on myös työsuhdeasuntoja.  

Odotamme että nautit työskentelystä lasten kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työkavereihin. Sinun tulee olla innostunut varhaiskasvatuksen opettajan työstä ja iloita lasten onnistumisista, se on hyvä pohja työskentelyllesi yksikössämme. 

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat. Tehtävän aloitus on joustavasti neuvoteltavissa. 

Toivomme että kiinnostuit ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. Nähdään haastattelussa!  

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja kokeilu kestää 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 581,45
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Laine-Lehti Sirpa

040 762 6484

sirpa.laine-lehti@vantaa.fi

Tavoitettavissa 9-15, jätä viesti vastaajaan mikäli et tavoita.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: