Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ilolan toimintayksikkö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 03.08.2022, 13:00
  • Suljettu 17.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ilolan toimintayksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ilolan toimintayksikkö

Epinkoskentie 5, 01390 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 31.12.2022

Esiopetuksessa opettajan paikka vapaana!

Ilolan toimintayksikköön kuuluva Ilolan esiopetus toimii Ilolan ala-asteen yhteydessä. Esiopetuksessa on kolme ryhmää, joissa jokaisessa työskentelee työparina varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. 

Meille varhaiskasvatuksessa on tärkeää positiivinen, lapsen vahvuuksista lähtevä pedagogiikka. Painotamme arjessamme tunne- ja kaveritaitoja. Toimintaamme ohjaa tärkeänä teemana liikkumisen edistäminen ja luontosuhteen vahvistaminen. 

Teemme työtämme positiivisella otteella ja meillä on korkea työmoraali, mutta uskomme myös ilon ja huumorin voimaan. Olemme aidosti läsnä, muistamme tukea ja kannustaa niin lapsia, kuin myös toinen toisiamme.

Etsimme työstään innostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa, joka on motivoitunut toiminnan suunnittelemiseen ja kehittämiseen lasten parasta ajatellen. Voit olla kokenut konkari tai uutta intoa puhkuva vastavalmistunut opettaja – me tarjoamme sinulle paikan innostuneessa työyhteisössä, jossa pääset käyttämään vahvuuksiasi ja kehittämään työtäsi.

Hyvässä työilmapiirissämme saat myös työssäsi apua ja tukea. Säännölliset tiimipalaverit ja SAK-ajat on sisällytetty työvuorosuunnitteluun. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi mm. Vantaan monipuolisten sisäisten koulutusten kautta.

Odotamme ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa pedagogisena ohjaajana ja turvallisena aikuisena.

Kiinnostuitko? Soita Pekka Korteniemelle (0407049925) tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2 700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatettava koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Korteniemi Pekka

0407049925

pekka.korteniemi@vantaa.fi

Varajohtaja Elina Jatkola, 0438270332

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: