Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kaivokselan päiväkoti

Kaivosvoudintie 6, 01610 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan – 

 

Olemme odottaneet Sinua! Luvassa on enemmän kavereita, luovaa leikkiä, rennolla fiiliksellä täydellinen tarhapäivä. Meillä ryhmähenkeä kohottava kannustava fiilis kietoo sinut mukaansa heti kynnykseltä!

Nyt tehdään vuoden parhaat huippuvalinnat, joten kirjoita meille ja kerro, miksi otamme sinut mukaan tähän huippuduuniin tekemään lapsen päivästä ainutlaatuisen.

Meillä opettajat tekevät pedagogista työaikaa klo 7.30-16.30 välillä ja ovat oman tiimin pedagogisia johtajia. Osallistuminen johtoryhmään nivoo yhteen koko talon yhteisöllisyyttä ja yhteneväisiä käytänteitä. SAK-aikaa toteutetaan lähtökohtaisesti työpaikalla, mutta tilanteen mukaan myös kotona, kirjastossa yms. 

Lisää meistä löydät Instagramista; kaivokselanpk

Mikäli kelpoisuusvaatimuksen täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata varhaiskasvatuksen muu ammattilainen, jolla on riittävästi kokemusta varhaiskasvatuksen opettajan tehtävästä. Huomioimme myös viimeistä pätevöitymisvuotta suorittavat varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskelevat.

Kaivoksela on osa Myyrmäen varhaiskasvatusaluetta ja kuulumme läntiseen palvelualueeseen. Vuonna 1968 perustettu Kaivokselan päiväkoti sijaitsee suositulla ja laajenevalla Kaivokselan alueella, päättyvän tien varrella rauhallisessa luontoympäristössä. Tontille valmistuva laajennusosa otetaan virallisesti käyttöön 1.8.2020. Uudessa rakennuksessa toimitaan kolmessa kerroksessa, talossa on viisi kotipesää, joissa kussakin kaksi kahden kasvattajan työparia. Nykyisellä puolella toiminta jatkuu kahdessa kerroksessa, neljä kolmen kasvattajan tiimiä. Perinteikäs englanninkielirikasteinen esiopetus jatkuu suomenkielisen esiopetuksen rinnalla ja koko talossa lapsia on 1-6v. yhteensä n. 200.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hakijalta edellytämme riittävää kokemusta varhaiskasvatuksesta. 

Luemme eduksi: Kokemusta tiimin pedagogisesta johtamisesta, johtoryhmätyöskentelystä ja hyvää TVT-osaamista. Lisäksi on eduksi työkokemus monikulttuurisesta ja moninaisesta työyhteisöstä sekä asiakaskunnasta. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Laitinen Katri

050 303 2426

katri.laitinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-14.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: