Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leinelän päiväkoti

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 04.07.2022, 13:00
  • Suljettu 12.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja, Leinelän päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Leinelän päiväkoti

Metsäkeijunkuja 2, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 15.08.2022 tai sopimuksen mukaan – 31.07.2024

Hei, sinä varhaiskasvatuksen opettaja, nyt sinulla on mahdollisuus tulla Leinelän päiväkotiin!

Haemme   varhaiskasvatuksen opettajaa sijaisuuteen Leinelän päiväkotiin. Tämä tehtävä alkaa 15.8. lapsiryhmässä Auringonkehrät, joka on 2-5 vuotiaiden lasten ryhmä. Kahden opettajan ryhmässä uusi opettaja saa vahvan tuen toiminnalleen toisen opettajan kanssa rinnakkaistoiminnassa. Vantaan varhaiskasvatuksessa pääset myös mentoritoimintaan, missä uudet opettajat tapaavat pienryhmässä kuukausittain saaden tukea sekä mentorista että toisistaan.

Päiväkodissamme toimii seitsemän ryhmää, joista yksi on  integroitu ryhmä. Toimimme päivittäin erilaisissa tarkoituksenmukaisissa pienryhmissä. Henkilöstön tehtävät vaihtelevat vuosittain, jolloin välillä työskennellään pienempien lasten kanssa, välillä eskariryhmässä tai integroidussa ryhmässä. 

Meille on tärkeää lämmin, ystävällinen vuorovaikutus niin lasten kuin huoltajien ja työntekijöiden kanssa. Osaamisemme näkyy, kun otamme asiat puheeksi ja ratkaisemme pulmia. Olemme liikkuvainen päiväkoti, meillä lapsia ei kielletä juoksemasta, vaan me varomme juoksevia lapsia. Tänä vuonna tutkimme tunnetaitoja tarinoiden avulla yhdessä Metropolian ja lähikuntien päiväkotien kanssa yhteisessä kehittämishankkeessa.

Meille on tärkeää pienet arjen teot, joilla suojelemme ja säästämme luontoa. Kehitämme tänä syksynä metsätoimintaa ja ryhmät toimivat säännöllisesti luontoympäristössä. 

Leinelään on luotu yhteisöllinen kulttuuri, jokainen voi vaikuttaa työhönsä ja yhdessä selviämme haastavistakin tilanteista. Päiväkotimme toimii myös opiskelijoiden harjoittelupaikkana, meillä käy esim. varhaiskasvatuksen opettaja-, sosionomi- ja lähihoitaja-opiskelijoita. Näin opimme toinen toisiltamme, sanoitamme ja perustelemme toimintatapojamme koko ajan.

Pääset meille helposti junalla Leinelän juna-asemalle. Päiväkotimme tilat ovat monipuoliset ja oppimisympäristö laajentuu ympärillä olevaan luonto- ja kaupunkiympäristöön.

Toivomme hakijalta positiivista ja innostunutta suhtautumista työhön ja intoa kehittää kaikenikäisten lasten pedagogiikkaa.

Jos et ole vielä pätevöitynyt opettajaksi mutta omaat kokemusta opettajan tehtävästä ja kiinnostuit, niin otamme hakemuksesi huomioon.

Tervetuloa osaavaan ja positiiviseen työyhteisöömme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus:  2700,21 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

päiväkodin johtaja

Tuominiemi Hannele

050 3024106

hannele.tuominiemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15 18.7. alkaen

varajohtaja Anna Eskonniemi puh. 043 8272155 anna.eskonniemi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: