Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Louhelan päiväkoti

Eräkuja 3, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan – 

 

Tervetuloa töihin iloiseen ja lapsilähtöiseen työyhteisöömme.

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen opettajaa, jotka ovat innostuneita ja kiinnostuneita vahvasti pedagogisesti suuntautuneesta sekä monikulttuurisesti rikkaasta työympäristöstä.

Tarjoamme rempseän ja iloisen työilmapiirin, jossa autamme toisiamme sekä huolehdimme kaikkien työn onnistumisesta ja mahdollistumisesta. Myös uuden oppimisympäristön rakentamiseen pääset mukaan ja loppujen lopuksi pääsemme työskentelemään uusissa, upeissa puitteissa. 

Louhelan päiväkoti sijaitsee Myyrmäen sydämessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Louhelan toimintayksikköön kuuluvat Ylätalo ja Alatalo, jotka muodostavat keskelle jäävän piha-alueen kanssa Louhelan päiväkodin.

Tuleva toimintakausi alkaa väistötiloissa Myyrmäessä, mutta sen aikana rakentuvat raikkaat ja remontoidut tilat, joiden suunnitteluun myös henkilökunta saa osallistua. Syksystä alkaen Louhelan päiväkoti käsittää 5 ryhmää, jotka ovat kaksi pienten ryhmää 1-2 vuotiaille, kolme 3-5 vuotiaiden ryhmää, joista yksi on integroitu erityisryhmä, yksi on pienennetty ryhmä ja yksi 21 lapsen ryhmä. 

Louhelan arki rakentuu pienryhmätoiminnasta, joiden painotuksina ovat S2-opetus ja kielellisyyden vahvistaminen sekä liikunnan ja leikin vahvistaminen lasten arjessa. Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet liikkumiseen ja ulkoiluun ympäri vuoden. Retkeily onkin tärkeä osa ryhmien viikoittaista toimintaa.

Hakijoilta odotamme pedagogista osaamista sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja. Olet innostuva ja kekseliäs toiminnan sanoittaja ja osaat sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Kaikkea ei tarvitse tietää ja osata, mutta tulee olla avoin asenne oppimiseen ja yhteistyöhön. Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa integroituun- ja pienennettyyn ryhmään, jolloin eduksi katsotaan myös erityisopinnot ja/tai kiinnostus tuentarpeisten lasten kanssa toimimiseen. Integroidussa ryhmässä työparina toimii varhaiskasvatuksen erityisopettaja. 

Haussa otamme huomioon myös opiskelun loppusuoralla olevat opiskelijat. Otathan yhteyttä ja kyselet lisää!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Eduksi katsotaan koulutus ja/tai kiinnostus erityispedagogiikkaan

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Bisi Johanna

040 8091640

johanna.bisi@vantaa.fi

Tavoitettavissa 1.6.-12.6. klo 9-16

Varajohtaja Maria Ala-Heikkilä, 0503121846

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: