Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Simonkallion päiväkoti

Koivukyläntie 22, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan – 

 

Hei, sinä innostunut ja kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa osaksi Simonkallion päiväkodin työyhteisöä!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen. Haettava opettajan paikka on 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä. Ryhmässä toimitaan pienryhmissä työparimallin mukaisesti. Työparin lisäksi pienryhmässä on erityisopettajan tuki tiettyinä päivinä viikossa. 

Simonkallion päiväkoti on perustettu syksyllä 2016 Simonkylään hyvien kulkuyhteyksien päähän Tikkurilasta ja Leinelän juna-asemalta. Lähiympäristö tarjoaa hyvät retkeilymahdollisuudet, monet puistot ja suosittu Möskärin metsäalue ovat kävelymatkan päässä. Myös Tikkurilan urheilupuiston erilaiset urheilumahdollisuudet ovat aktiivisessa käytössä.  

Simonkallion päiväkodissa on 8 lapsiryhmää, jotka toimivat yhteistyössä pienryhmäperiaatteen mukaisesti. Inkluusio on meillä vahvassa osassa arjessa, meillä lapsi saa olla lapsi huolimatta erilaisista tarpeistaan.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa saat käyttää vahvuuksiasi ja kehittää työtäsi. Päiväkodissamme on paljon osaamista metsäpedagogiikasta, S2-opetuksesta sekä kehityksen ja oppimisen tuen tarpeista. Jaamme osaamistamme ja tuemme työyhteisönä toisiamme, työhyvinvointiin on kiinnitetty paljon huomiota. Innokas ja rohkea asenne työtä kohtaan sekä huumorintaju ja heittäytymiskyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme.  

Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa päiväkotimme johtoryhmää ja osallisena pedagogisessa kehittämisessä sekä päätöksenteossa. 

Mahdollisuus myös varajohtajan tehtäviin Simonkallion toimintayksikössä.

Tervetuloa Simonkallioon, osaavaan ja iloiseen joukkoon!

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi.  Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Isoaho Essi

0401858570

essi.isoaho@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16 

Varajohtaja, Ulla-Maija Kangas, 043 8269163, tavoitettavissa arkisin klo 9-12.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: