Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Sinirikon päiväkoti

Kultarikontie 2, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan – 

 

Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa työyhteisöömme!

Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Sinirikon ympärivuorokautiseen päiväkotiin vakituiseen tehtävään. Tänä toimintakautena tehtävä sijoittuu 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään. 

Tarjoamme mahdollisuuden toimia opettajana innokkaassa työporukassa. Tulet toimimaan 3-5 vuotiaiden ryhmässä yhdessä toisen varhaisopettajan opettajan ja kolmen lastenhoitajan kanssa. Opettajana vastaat ryhmän pedagogiikan kehittämisestä sekä tiimin johtajuudesta yhdessä toisen opettajan kanssa. 

Opettajan työvuorot painottuvat arkeen klo 5.30-22 välille, kuitenkin niin että äärivuoroja on harvemmin. Arkena päivävuorossa toimitaan omassa lapsiryhmässä. Iltavuorossa ja viikonloppuna pääset toimimaan koko talon työntekijöiden kanssa. Meillä korostuvat yhteisvastuu ja yhteisöllisyys. 

Työyhteisömme on sitoutunut, motivoitunut ja huumorintajuinen. 

Toivomme sinulta positiivista ja joustavaa asennetta työhön sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen.  

Vuonna 2020 Sinirikon päiväkodin koko talon tavoitteena on taidekasvatuksen lisääminen toiminnassa.

Sinirikon päiväkoti tarjoaa hoitoa vuorotyötä tekevien vanhempien lapsille. Sinirikon päiväkoti sijaitsee Tikkurilan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Sinirikon päiväkoti on valmistunut vuonna 2014 ja tilat ovat uudet ja modernit.

Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat, jolloin tehtävä täytetään määräaikaisena. Työvuoroissa on mahdollista huomioida mahdolliset läsnäolopäivät.

 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja kokeilu on voimassa 31.12.2020 saakka.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Esiopetuskelpoisuuden sekä musiikillisen osaamisen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 2-vuorotyö klo 5.30-22 välillä, tarvittaessa viikonloppuisin

 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Jaakkola Minna

050 3145450

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

 

Tavoitettavissa klo 8-15.30

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: