Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Veturin päiväkoti

Veturipolku 4, 01300 vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 04.01.2021 – 

 

Hei sinä, osaava, innostunut ja ehkä uutta ja haasteitakin kaipaava varhaiskasvatuksen erityisopettaja!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajaa, sijoittumispaikkana Veturin päiväkoti. Veturin päiväkoti on uusi, lokakuun 2020 alussa toimintansa aloittanut päiväkoti. Päiväkodissa toimitaan kotialueittain. Kotialueella (paitsi erityisryhmä) toimii kaksi kahden kasvattajan ryhmää. Päiväkodissa toimii yhteensä 6 kotialuetta ja yksi kotialueista on erityisryhmä kehitysvammaisille lapsille.

Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettaja toimii erityispedagogisena asiantuntijana toimintayksikön rakenteissa yhteistyössä päiväkodin johtajan ja muun henkilöstön kanssa. Resurssiopettaja osallistuu varhaiskasvatuksen käytäntöjen ja toimintatapojen arviointiin ja kehittämiseen.  Resurssiopettajan tehtävänä on yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien kanssa suunnitella, toteuttaa ja arvioida pedagogista toimintaa. Hänen tehtävänään on edistää tehostettua ja erityistä tukea tarvitsevien lasten kehitystä, oppimista ja hyvinvointia yhdessä kasvattajatiimin kanssa. Resurssiopettaja hyödyntää samanaikaisopettajuutta tuen toteuttamisessa.

Veturin päiväkodissa on tavoitteena luoda ja ylläpitää inklusiivista toimintakulttuuria. Resurssiopettajan tehtävänä on osallistua oman tietotaidon kautta tähän työstöön. Veturissa resurssiopettajan yksi painopiste tulee olemaan erityisryhmän erityispedagogisen työn tukemisessa.

Haemme työhön kehittämisestä ja uuden luomisesta innostunutta erityisopettajaa.  Työyhteisössämme saat innokkaan ja luovan työympäristön, missä lapsi ja lapsen tarpeet, sekä lämmin, läsnäoleva vuorovaikutus ovat työn perustana.

Toivottavasti innostuit tarjoamastanne työstä! Kysy rohkeasti lisää!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Kokemuksen erityispedagogiasta sekä erilainen menetelmäosaaminen mm. vaihtoehtoiset kommunikointimenetelmät, kielenkehityksen tukemisen menetelmät, sekä tunnekasvatuksen tukemisen menetelmät.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2800 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja

Koski Mari

0406279732

mari.koski@vantaa.fi

 

Tavoitettavissa ma-pe klo 9-15

Riitta Kyötikki, varajohtaja puh. 040-1616943 Tavoitettavissa ti-pe klo 12-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: