Vantaan kaupunki

Varhaiskasvatuksen sosionomi Keimolanmäen päiväkotiin

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 02.08.2022, 11:00
  • Suljettu 15.08.2022, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen sosionomi Keimolanmäen päiväkotiin

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Keimolanmäen päiväkoti

Ajolenkki 8 , 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan 

Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatustyöstä innostuva ja lapsista hurmaantuva varhaiskasvatuksen sosionomi?  Etsimme joukkoomme nyt kasvattajia, jotka haluavat tehdä varhaiskasvatussuunnitelman todeksi joka päivä.  

Meillä pääset kehittämään yhdessä sosionomikollegoiden kanssa uutta tehtävänkuvaa varhaiskasvatuksen sosionomille Vantaalla.

Päiväkodissamme on monipuoliset ja muuntuvat tilat. Hyödynnämme aktiivisesti oppimisympäristöinä pienryhmätiloja ja liikuntasalia. Luonto on lähellämme ja se innostaakin aktiiviseen retkeilyyn. Osa oppimisympäristöämme ovat pihallamme vieraileva kirjastoauto ja alueen leikkipuistot. 

Päiväkodissamme on paljon eri kieliä ja kulttuureja; tämä on rikkaus ja haluamme oppimisympäristössämme tutustuttaa lapset eri kieliin ja näin vahvistaa heidän kielellisiä valmiuksiaan. Kielten ja kulttuurien moninaisuuden lisäksi arjessamme painottuvat positiivinen pedagogiikka, osallisuus, kuulluksi tuleminen, toiminnallisuus, liike ja leikki. Kuulemme mielellämme sinun osaamisestasti, jonka voisit tuoda osaksi yhteisöämme! 

Toimintayksikkömme johdetaan uudella rinnakkaisjohtamisen mallilla, jossa kaksi päiväkodinjohtajaa jakavat työtä. Rinnnakkaisjohtaminen takaa johtamisemme laadun. Olemme mukana hankkeessa, jossa kehitetään inklusiivista toimintakulttuuria. Päiväkotimme sijaitsee samassa pihapiirissä koulun kanssa ja meillä on käynnistynyt joustavan esi- ja alkuopetuksen kehittämistyö.

Tarjoamme sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa tehdään työtä suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta. Pidämme tärkeänä lämmintä arvostavaa vuorovaikutusta ja sen harjoittelua. Kohtaamme lapset, vanhemmat ja työtoverimme positiivisella asenteella ja kuunnellen. Näin hyvä ja lämmin arki mahdollistuu jokaiselle. 

Tervetuloa Keimolanmäen päiväkotiin!

Käy myös testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • liikunta- ja kulttuurietuja

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet, oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen.  Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2454,54
euroa/kk, lisäksi huomioidaan sekä 1.6.2022 voimaan tullut yleiskorotus että mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja
Joki, Terhi
0406642797
terhi.joki@vantaa.fi

Päiväkodinjohtaja
Johanna Ahokas
0438249240
johanna.ahokas@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: