LUT-yliopisto

Tietopalveluneuvoja

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 19.10.2022, 12:00
  • Suljettu 22.11.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tietopalveluneuvoja

Haemme LUT-tiedekirjastoon Lappeenrannan kampukselle tietopalveluneuvojaa vakituiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

LUT-tiedekirjasto on kaikille avoin monialainen kirjasto, joka palvelee LUT-yliopiston ja LAB-ammattikorkeakoulun lisäksi myös yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Olemme pienehkö, mutta kekseliäs korkeakoulukirjasto. Meillä työskentelee joukko kirjastoalan parhaita ja luovia asiantuntijoita. Toimimme kahdella kampuksella Lappeenrannassa ja Lahdessa sekä virtuaalisesti, tiivistä yhteistyötä tehden. Liity sinäkin joukkoomme!

Tietopalveluneuvojana toimit asiakaspalvelussa, vastaat kaukopalvelusta sekä kokoelmien vapaakappalelähetyksistä. Tehtäviisi kuuluu myös kirjaston laskujen asiatarkastusta ja mahdollisesti muita erikseen sovittuja tehtäviä. Teet tiivistä yhteistyötä oman ja kirjaston muiden palvelukokonaisuuksien asiantuntijoiden kanssa ja osallistut aktiivisesti koko kirjaston palvelujen ja yhteisön kehittämiseen.

Odotamme sinulta

  • Erinomaista asiakaspalveluosaamista 
  • Kirjastoalan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta 
  • Kokemusta kirjastossa työskentelystä 
  • Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti, erityisesti katsomme eduksi kokemuksen Alma-kirjastojärjestelmästä ja Primo-hakuportaalista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Organisointi- ja yhteistyötaitoja 
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Joustavuutta ja avoimuutta

Työ alkaa 12.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Lappeenrannassa, mutta toivomme sinulta matkustusvalmiutta toisinaan myös Lahteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä osittaista etätyötä. Työ on vakituinen ja kokoaikainen.  Palkkaus määräytyy yliopistojen yhteisen työehtosopimuksen mukaan, kokonaispalkan ollessa työsuhteen alussa noin 2700 e/kk. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. 

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastonjohtaja Miia Willman, miia.willman@lut.fi, +358 44 708 1828 ja tietoasiantuntija Sanna Savolainen, sanna.savolainen@lut.fi, +358 400 394 598. 

Soittoajat: Miia Willman pe 21.10.2022 klo 9-11 ja to 27.10.2022 klo 9-11 sekä klo 15-16.

Soittoajat: Sanna Savolainen ke 2.11.2022 klo 13-15 ja to 3.11.2022 klo 8-13.

Toimithan pian, sillä täytämme paikan mahdollisimman pian löydettyämme sopivan henkilön. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi ma 21.11.2022 klo 23.59 mennessä sähköisen järjestelmämme kautta.

Tutustu tarkemmin: LUT työnantajana

Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössämme on 7 500 jäsentä. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa. Olemme ilmastoteoissa maailman yhdeksänneksi paras yliopisto.

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 8 900 opiskelijaa sekä 500 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lut.fi

Osaamisalue: