Veikkaus Oy

Back End Developer

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.05.2023, 15:00
  • Suljettu 03.06.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Back End Developer

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Back End Developer

Haemme nyt Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön, pelijärjestelmiä kehittävään tiimiin, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Back End Developeria!

Tulevan kehitystiimisi vastuulla on Veikkauksen jackpot-pelijärjestelmä, Veikkauksen peliautomaattien hallintajärjestelmä sekä niiden käyttöliittymät. Tiimissä pääset kehittämään liiketoimintakriittisiä sekä useiden asiakkaiden ja sidosryhmien käyttämiä järjestelmiä. Pääset myös osaksi Veikkauksen kansainvälistymistä ja vaikuttamaan kansainvälisten asiakkaiden pelipalveluihin.  

Kehitystiimissä työskentelee tällä hetkellä kolme kehittäjää ja laadunvarmistaja. Pieni, mutta osaava joukkomme kaipaa nyt lisävahvistusta järjestelmien tulevien kehitystarpeiden ja kansainvälistymisen myötä. 

Tiimi suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää itse vastuullaan olevia palveluita. Laatu ja ylläpidettävyys ovat avainsanoja. Pääperiaatteemme on, että ”kaikki tekevät kaikkea” ja ”kaveria ei jätetä”. Tiimillä on vastuu ja vapaus hoitaa kehitystyö parhailla katsomillaan teknologioilla sekä menetelmillä. 

Käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat mm. Scala, Java, MySQL, Kubernetes, Terraform, Docker, React, Splunk, Grafana, GitLab, GCP ja Linux. Odotamme, että hallitset valmiiksi osan näistä teknologioista. Voit olla jo kokeneempi konkari tai junior-kehittäjä, kunhan olet innostunut oppimaan uutta.

Toimistomme sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Tiimi työskentelee tällä hetkellä n. 1-2 päivää viikossa toimistolla ja lopun aikaa etänä. Voit työskennellä toimistolla halutessasi kokoaikaisesti tai meidän hybridimallin mukaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 2.6.2023 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358 9 4370 2227. 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. 

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.