Veikkaus Oy

Back End Ohjelmistokehittäjä

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 16.12.2022, 17:00
  • Suljettu 16.01.2023, 0:46
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Back End Ohjelmistokehittäjä

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Haemme nyt Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön, pelitili-tiimiin, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen BACK END -OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

Yli 2 miljoonaa asiakasta, parhaimmillaan tuhansia api-kutsuja sekunnissa, läpivirtaava raha miljoonia päivässä. Tätä kriittistä järjestelmäkokonaisuutta kehittää ja operoi neljä asiansa osaavaa kehittäjää ja kaksi testaajaa, jotka ovat kaiken kyynisen sarkasmin lomassa välillä jopa ihan ystävällisiä ja vitsikkäitä.

Tämä lämpöä ja rakkautta tihkuva tiimi suunnittelee kehittämänsä toteutukset itse alusta alkaen, yhdessä pähkäillen. Laatu ja ylläpidettävyys on erittäin tärkeä osa oman tuoteperheen elinkaarta ja operointia.

Mottona on ollut “ketään ei jätetä yksin”, ”laadusta tinkimättä” mutta ehkä tärkeimpänä “perjantaina ei tuotantoon…”.

Olisitko sinä sopiva lisä tähän iloiseen joukkoon?

Sinulla on kokemusta/osaamista enemmän kuin yhdestä seuraavista tiimin käyttämistä teknologioista:

  • GCP, AWS, JVM kielet: Kotlin, Scala, Java; Node.js: Typescript, Javascript; SQL kannat: PostgreSQL, MariaDB; Kubernetes, Docker, SpringBoot, Javalin, Express, GitLab, Jenkins

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen. Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 15.1.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358 9 4370 2227.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti, luottotietojen tarkistus ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

*********

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.