Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. 

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Haemme nyt Veikkauksen Product and Services Development -yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen BACK END -OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ.

Tulevan kehitystiimisi vastuulla on Veikkauksen omien nettikasinopelien jackpot-pelijärjestelmä sekä Veikkauksen peliautomaattien kommunikaation mahdollistava järjestelmä. Tiimissä pääset kehittämään liiketoimintakriittisiä sekä useiden asiakkaiden ja sidosryhmien käyttämiä järjestelmiä. Pääset myös osaksi Veikkauksen kansainvälistymistä ja vaikuttamaan kansainvälisten asiakkaiden pelipalveluihin. 

Tiimi suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää itse vastuullaan olevia palveluita. Laatu ja ylläpidettävyys ovat avainsanoja. Tiimillä on vastuita ja vapauksia hoitaa kehitystyö parhailla katsomillaan teknologioilla sekä menetelmillä.  Käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat mm. Scala, MySQL, Kubernetes, Terraform, Docker, Splunk, Grafana, GitLab, GCP ja Linux. 

Odotamme, että hallitset valmiiksi osan näistä teknologioista ja olet valmis oppimaan lisää. 

Haluaisimme kuulla sinusta, jos sinulla on:

  • kokemusta JVM-kielistä, tietokannoista, pilvi-infrasta tai opiskelet näitä 
  • intohimoa laatuun ja ylläpidettävyyteen
  • hyvät yhteistyötaidot: kysyt tarvittaessa apua muilta sekä autat muita ja jaat osaamistasi
  • suomen ja englannin kielen taito

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edutsekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Voit myös halutessasi työskennellä sujuvasti etänä.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.1.2023 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori sähköpostitse (etunimi.sukunimi@veikkaus.fi) tai puhelimitse +358 9 4370 2227.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Ps. voit tutustua meihin lisää työnantajana täältä

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.