Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaista: palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, laatuasiantuntijoita…. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa veikkaus.fi:ssä.

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Tarjoamme innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.

Haemme Veikkauksen keskitettyyn analytiikkatiimiin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kokenutta ja ratkaisulähtöistä Data Scientistia.

Data Scientist

Tiedolla johtaminen ja sitä tukeva analytiikka on Veikkauksen toiminnan keskiössä. Veikkaus haluaa olla kansainvälisessä kilpailussa pärjäävä moderni pelitalo – panostamme vahvasti asiakas- ja pelaamiskokemuksen kehittämiseen kaikissa kanavissa. Meillä on Suomen suurin verkkokauppa sekä yksi Suomen suurimmista asiakaskannoista ja kattavimmista tietovarastoista. Palveluissamme vierailee viikoittain keskimäärin yli 1,5 miljoonaa uniikkia kävijää ja pelitapahtumia on vuosittain satoja miljoonia.

Analytiikkatiimin tehtävänä on tukea Veikkauksen kaikkia yksiköitä matkalla seuraavalle tasolle asiakasymmärryksen, analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisessä. Edistämme asioita tiiviisti yhdessä sidosryhmiemme kanssa – strategiakauden teemoina mm. ennustaminen ja liiketoiminnan jatkuva optimointi.

Tehtäviisi voi kuulua esim. asiakassegmenttien ja -luokkien käyttäytymisen ennustamista, pelikatteen optimointia vastuullisesti, NBA-mallinnusta, tuotteiden välisen kannibalisaation hallintaa, markkinoinnin tuoton ennustamista, rahanpesun ehkäisyä tai pelien sisäisen pelaajakäyttäytymisen ymmärtämistä. Toivomme, että tuot mukanasi tukuittain uusia ajatuksia ja haluat kehittyä jatkuvasti. Lopullinen tehtävänkuvasi muodostuu paikkaa täytettäessä.

Toivomme sinulta ennen kaikkea loistavaa asennetta ja intoa luoda uutta rahapelialan mielenkiintoisessa ja hektisessäkin ympäristössä sekä viedä tiedolla johtamisen kulttuuria Veikkauksessa eteenpäin. Omaat aiempaa kokemusta erityisesti asiakasanalytiikasta ja tilastollisten menetelmien hyödyntämisestä. Tunnistat proaktiivisesti analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisen kohteita. Tuot aktiivisesti omia näkemyksiäsi ja kehitysehdotuksiasi esille.

Jos siis osaat pyöritellä datoja, tehdä niistä viiltäviä, veret seisauttavia analyysejä ja kommunikoida niistä selkokielisesti sisäisille ja ulkoisille sidosryhmillemme, saatat olla juuri oikea vahvistus analyytikkojoukkueeseemme.

Edellytämme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa joko matematiikasta, tilastotieteestä tai vastaavasta. Kokemus analytiikkatyökaluista (esim. SAS Viya, SAS Enterprise Guide, SAS Enterprise Miner tai vastaavista), itsepalveluanalytiikkatyökaluista (esim. Power BI, Qlik Sense, Tableau), ohjelmointitaidoista (SQL, R, Python), datankäsittelytaidoista ja tekoälytoteutuksista katsotaan eduksi kuten myös innostus uusimpia teknologioita ja menetelmiä kohtaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä, loistavat kollegat sekä hyviä kehittymismahdollisuuksia innostuneessa ilmapiirissä. Merkityksellisyyttä työhön tuo myös Veikkauksen yhteiskunnallinen erityistehtävä pelihaittojen ehkäisyssä ja kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Työpaikka sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa, Helsingissä, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Työmme on joustavaa ja käytössämme on erinomaiset välineet työtehtävien tekemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön johtaja Antti Vuorikoski (050 506 5021) tai antti.vuorikoski@veikkaus.fi tai www.linkedin.com/in/anttivuorikoski/). Puhelinajat: torstai 2.1. klo 15-16 ja perjantai 3.1. klo 11-12.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 17.1.2020.

Valittavasta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

 

Osaamisalue: ,