Veikkaus Oy

Huoltoteknikko, Turku, Kesätyö

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 29.03.2023, 18:01
  • Suljettu 15.04.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Huoltoteknikko, Turku, Kesätyö

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien. Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.   

Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta. Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.

HUOLTOTEKNIKKO

Veikkauksen myyntipaikkapalveluiden ensisijaisena tehtävänä on varmistaa Veikkauksen omistamien laitteiden pysyminen jatkuvasti tuotantokäytössä. Palveluvalikoimaan kuuluu lisäksi laitteiden ja Veikkaus-kalusteiden asennus myyntipaikkoihin.

Veikkauksen myyntipaikkapalvelut hakevat työntekijää huoltoteknikon tehtävään Länsi-Suomen (Turku) kunnossapitoalueelle.

Huoltoteknikon tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, automaattien asennus-, korjaus- ja huoltotyö. Työ edellyttää liikkumisvalmiutta sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Laitteiden huollot, korjaukset ja asennukset tapahtuvat pääsääntöisesti alueen myyntipaikoissa (kaupoissa, kioskeilla, ravintoloissa sekä omissa pelisaleissa).

Huoltoteknikko toimii osana alueen kunnossapitotiimiä. Tehtävistä riippuen työtä tehdään itsenäisesti tai parin kanssa. Haemme asiakaspalveluhenkisistä persoonaa, joka on myös erinomainen tiimipelaaja.

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h / viikko) sekä määräaikaisuus (2-4kk), joka sijoittuu sopimuksen mukaan ajalle 16.5.-31.10.2023. Huoltoteknikolla on liukuva työaika ja työtä tehdään pääsääntöisesti toimistoaikaan.

Odotamme hakijoilta: 

  • aktiivista otetta asiakaspalveluun & luotettavuutta
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • sähköalan peruskoulutusta tai vastaavaa työkokemusta
  • täysi-ikäisyyttä sekä B tai C-ajokorttia 

Tarkistamme myös tehtävään valitun luottotiedot.

Tarjoamme:

  • joustavan työajan
  • viihtyisän työympäristön
  • itsenäisen ja vastuullisen asiakaspalvelutyön

Kiinnostuitko? Upeaa! Haluamme kuulla sinusta eli hae paikkaa ja tee meihin vaikutus. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.4. mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 3.4.2023 alkaen kunnossapitopäällikkö Risto Rintala, puh. +358 400 483 550 tai sähköpostitse risto.rintala@veikkaus.fi

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.