Veikkaus Oy

ICT Architect, Front-Ends

 • Sijainti Helsinki
 • Julkaistu 16.01.2023, 9:00
 • Suljettu 13.02.2023, 0:46
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

ICT Architect, Front-Ends

ICT Architect, Front-Ends

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Haemme nyt ICT Architect, Front-Ends -osaajaa.

Kiinnostaako sinua tulevaisuuden selain-, mobiili-, automaatti ja -myyntipäätteiden front-end teknologiat ja näiden varaan rakennettu käyttökokemus, kansainvälisen tuotearkkitehtuurin rakentaminen?

Enterprise Architecture & Technology yksikkö hakee sisäisesti edellä mainittuihin tehtäviin henkilöä ICT Architect tehtävänimikkeellä, jonka vastuualueena on Front-Ends.

Osaajan vastuulle kuuluu Veikkauksen Front-End ratkaisuiden arkkitehtuuri ja hallinnointi erityisesti Front-End ohjelmistoteknologioiden, työkalujen ja laitteiden osalta. Osaaja vastaa osaltaan Front-End-arkkitehtuurin toteutumisesta osana kokonaisarkkitehtuuria ja uusien kehityskohteiden ja tuotteiden ratkaisuarkkitehtuuria. Front-End kokonais- ja ratkaisuarkkitehtuuri tehdään yhteistyössä eri osa-alueista vastaavien arkkitehtien ja kehittäjien kanssa. Valittu henkilö voi vastata myös aiheeseen liittyvän kiltatoiminnan pyörittämisestä.

Haemme uteliasta luonnetta, joka on innostunut tutustumaan laaja-alaisesti eri Front-End arkkitehtuureihin ja teknologioihin ja haluaa ymmärtää miten olennaiset Front-End teknologiat kehittyvät tulevaisuudessa. Vaikka tehtävässä on tarve seurata aktiivisesti tulevaisuuden kehitystä, pystyt ottamaan sinnikkäästi ja laaja-alaisesti hallintaan myös käytössä olevat Front-End arkkitehtuurit ja teknologiat. 

Arvostamme kykyä työskennellä Front-End teknologioita käyttävien tiimien kanssa ja ymmärtää mitä teknologiat merkitsevät ja mitä arvoa ne tuottavat käyttäjä-/kohderyhmille. ICT Architect työskentelee mm. omien selain- ja mobiilisovelluskehitystiimien kanssa (verkkosivustot, pelit), partnerien ja kumppanien pelikehitystiimien kanssa, omien pelialustakehittäjien (GDK, jne) kanssa, laiteryhmien käyttöliittymäkehittäjien kanssa, sekä muiden eri kohderyhmien kanssa, jotka osallistuvat suoraan tai välillisesti Front-End kehitykseen.

Veikkauksen arvot korostuvat myös meidän tekemisessämme vahvasti: 

 • Yhdessä meillä on rautainen ammattitaito arkkitehtuuri-, teknologia-, ja tiedonhallinnan asioiden ympärillä
 • Välittäen pidämme huolen asiakkaiden ja kohderyhmien ymmärtämisestä ja yhteistyöstä kohderyhmiemme kanssa
 • Otamme rohkeasti Veikkaukselle arvokkaiden teknologioiden hallinnoinnin, uudistamisen ja käyttöönoton haltuumme
 • Kehitämme tulevaisuuden taitoja yhdessä rohkeasti: tuotteistaminen, tuotekehitys, pilviteknologiat, kokonaisarkkitehtuuri, ratkaisuarkkitehtuuri, arkkitehtuurikartasto, tuotehallinta, jne

Odotamme sinulta:

 • Laaja-alaista kokemusta / ymmärrystä eri Front-End teknologioista ja niiden arkkitehtuureista (alla laajalti esimerkkejä, joista osaan toivomme syvempää ymmärrystä):
  • Angular, React, Vue, Android Apps, iOS Apps, Flutter, React Native, Bootstrap, Foundation, Ionic, Cordova
  • Front-End toteutuksen ja integroinnin mahdollisuudet AWS/GCP pilvipalveluiden avulla (esim. AWS Amplify, AWS Pinpoint, AWS AppSync, API Gateway, AWS CloudFront)
  • Front-End työkaluteknologiat: DevOps alustat, CI/CD työkalut, testaustyökalut, SCA, jne (esim. GitLab, GitHub, SonarQube)
  • Laitteistoteknologiat: maksupäätteet, sulautetut järjestelmät, jne
 • Arkkitehtuurityön osaamista ratkaisuiden, tuotteiden tai palveluiden kehittämisessä ja kuvaamisessa eri kohderyhmiä ymmärtäen
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Työsuhde on vakituinen ja työpiste on Veikkauksen pääkonttorilla Pohjois Haagassa, Helsingissä. Etätyöskentely on joustavaa ja meillä noudatetaan hybridityöskentelyn käytäntöjä. 

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Jos innostuksesi heräsi kohta kohdalta, niin saatat olla juuri hakemamme uusi Veikkauslainen

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.2.2023 mennessä. Lisätietoja antaa Chief Technology Officer Mika Vänskä, puh. 050 441 4794 tiistaisina 31.1 kello 16-17 ja keskiviikkona 1.2 kello 16-17 

Toivottavasti herätimme mielenkiintosi ja tiemme kohtaavat!

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.