Veikkaus Oy

ICT-Järjestelmäasiantuntija

 • Sijainti Helsinki
 • Julkaistu 30.05.2022, 15:00
 • Suljettu 14.06.2022, 0:42
 • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Rekrytointi.com Osaajapankin profiilia pohjana!

ICT-Järjestelmäasiantuntija

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Nyt etsimme Business Applications and Systems -yksikköön

ICT-Järjestelmäasiantuntijaa

Business Applications & Systems -yksikkö vastaa Veikkauksen sisäisistä ICT-palveluista, ml. perustietotekniikkapalveluista, toiminnanohjausjärjestelmäratkaisuista sekä muista sisäistä liiketoimintajärjestelmistä. Yksikössämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, innostava ilmapiiri.

Haemme nyt Business Applications & Systems -yksikön Office Systems -tiimiin kokenutta ICT-järjestelmäasiantuntijaa. Tiimin vastuulle kuuluvat Veikkauksen perustietotekniikkapalvelut, sisältäen mm. palvelin- ja pilvi-infran, käyttäjätukipalvelut, päätelaitepalvelut, identiteetin- ja pääsynhallinnan.

Tehtävässä toimit Veikkauksen perustietotekniikan palvelin- ja pilvi-infran vahvana perustana. Osallistut asiantuntijan roolissa Veikkauksen perustietotekniikan palvelin- ja pilvi-infran päivittäiseen toimintaan ja kehittämiseen, sekä tuet niin omia kuin ulkoistuskumppaninkin asiantuntijoita.

Tehtävässä menestymiseksi tarvitset:

 • Hyvää teknistä osaamista ja kokemusta seuraavista osa-alueista: Windows palvelinkäyttöjärjestelmät palveluineen, Active Directory, sekä Azure-pilvipalvelut.
 • Ongelmanratkaisutaitoa.
 • Vahvaa osaamista Powershell käytöstä, etenkin automatisoinnissa.
 • Vankka tietotekniikan perusasioiden ymmärrys, ml. tietoliikenne.
 • Oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja kykyä saattaa asioita maaliin.
 • Kommunikointikykyä sekä sisäisten asiakkaiden, että ulkoistuskumppanien kanssa, sekä kyvykkyys tunnistamaan asiakkaan tarpeet.
 • Kyky ohjata ulkoistuskumppanin tekemistä, sekä johtaa oman vastuualueen kehitystyötä.
 • Dokumentointi- ja vuorovaikutustaitoja sekä suomen, että englannin kielellä
 • Pitkä kokemus vastaavantyyppisestä työstä.

 

Tarjoamme Sinulle monipuolisia haasteita konesali- ja pilvipalveluiden ratkaisujen parissa. Pääset tehtävässä osallistumaan ja vaikuttamaan merkittävästi Veikkauksen ICT-infran kehitykseen ja hallintaan.

Veikkaus tarjoaa lisäksi kilpailukykyiset ja monipuoliset työsuhde-edut, hyvät työvälineet, sekä viihtyisän ja nykyaikaisen työympäristön.

 • Päätyöskentelypaikkasi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Mahdollistamme myös hyvin laajan ja joustavan etätyöskentelyn.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen viimeistään 13.06.2022. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja täytämme paikan soveltuvan hakijan löydyttyä, joten hae heti!

Lisätietoa tehtävästä antaa ICT-palvelupäällikkö Dennis Nyholm, puh. +358 40 6533027, 07.06.2022 klo 09:00 – 10:00 tai 10.06.2022 klo 14:00 – 15:00.

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.