Metsähallitus Metsätalous Oy

Tienpidon operaatioasiantuntija, Lappi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 19.02.2024, 15:00
  • Suljettu 09.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tienpidon operaatioasiantuntija, Lappi

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy PEFC-sertifioitua puuta.

Valtion metsien hoitoon ja puunkorjuuseen liittyen Metsähallitus Metsätalous Oy:n huolehtii myös Metsähallituksen oman metsäautotiestön kunnossapidon, peruskorjauksen ja rakentamisen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Haemme tienpidon operaatioasiantuntijaa Etelä-Lapin metsätiimin alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä 1.5.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan.

Tienpidon operaatioasiantuntija vastaa alueellaan Metsähallitus Metsätalous Oy:n tiestön kunnosta. Tämä käsittää seuraavat osa-alueet:

  • vuosittaisen tienrakennusohjelman laadinta ja budjetointi
  • metsäautoteiden rakentamisen tekninen suunnittelu
  • tienpidon töiden toteutuksen ohjaus, sisältäen laadunvarmistuksen ja tilityksen
  • maa-aineksien hankinta: Metsähallituksen omien maa-ainespaikkojen hakeminen, luvitus ja lupien hallinnointi
  • siltoihin liittyvät työt

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta tienpidosta tai muuta maarakennusalan kokemusta. Erityisesti arvostamme esihenkilötaitoja, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä, tietoteknistä osaamista, metsätalouden tuntemusta sekä maastokelpoisuutta.  Toimipaikka on Rovaniemi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.  

Täytäthän sähköisen hakemuksen viimeistään 8.3.2024 mennessä.

Lisätietoja antaa 19.2 – 1.3 välisenä aikana metsänhoitopäällikkö Olli Lipponen, puh 040 738 4408.

Osaamisalue: