Veikkaus Oy

Lead Mobile Developer

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 18.04.2023, 14:00
  • Suljettu 05.06.2023, 0:45
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lead Mobile Developer

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Lead Mobile Developer

Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa? Nyt on tarjolla loistava tilaisuus hypätä Suomen kovimman digikehitysporukan kelkkaan, sillä etsimme lisää osaajia. Tällä hetkellä haussa on Lead mobile developer. 

Etsimämme henkilön tehtävänä on kehittää Veikkaus-sovellusta pitkällä tähtäimellä. Apunasi on laaja asiantuntijoiden ja kehittäjien joukko. Työ sisältää mm. uusien pelien ja palveluiden toteutusta, asiakkaan pelikokemuksen parantamista sekä tuotannon ylläpidon optimointia. Tehtävä vaatii toimeenpanokykyä, hyviä viestintätaitoja ja näkemystä mobiilialan kehityksestä. Etsimämme henkilö pystyy jakamaan osaamistaan ja sparraamaan muita kehittäjiä uudelle tasolle.   

Odotamme Sinulta:

  • Usean vuoden työkokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä (mobiilisovellus, web-, front end- tai full stack -teknologiat) 
  • näkemystä tulevaisuuden teknologiakehityksestä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ohjata tiimityötä
  • erinomaista suomen- ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • aktiivista ja rohkeaa asennetta niin uuden kehittämisessä kuin vanhan parantamisessa

Teknologian avainsanoja ovat TypeScript, React Native, Redux, Redux Saga, Firebase, CodePush, CI/CD pipeline, GitLab, B2C ja AB testing.

Lisäpisteitä saat muusta ohjelmointikokemuksesta, sillä se tarjoaa mahdollisuuden osallistua tiimien väliseen kehitysyhteistyöhön. Sekä erityisesti modernien web-teknologioiden tuntemuksesta. Sekä osaamista tietoturvasta, työkaluista version- ja sisällönhallintaan sekä sovelluskauppojen jakelusta

Tarjoamme Sinulle mielekkään ja vastuullisen työn suositun pelisovelluksen parissa. Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, innostavia uramahdollisuuksia ja etuja henkilöstölle. Sekä tietysti ammattimaisen työyhteistön rennolla ilmapiirillä. Voit lukea meistä lisää täältä. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman turvallinen peliympäristö, ja peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää.
 
 Veikkauksessa työskentelee monipuolisia peli- ja digialan ammattilaisia kuten palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data-analyytikkoja, laatuasiantuntijoita ja monia muita. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä sekä pelaamisen innovaatioita. Näihin voit tutustua esimerkiksi Suomen suurimmassa kuluttajaverkkokaupassa www.veikkaus.fi -osoitteessa. Sivulla asioidaan yli miljoona kertaa viikossa, ja Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työpisteesi sijaitsee Veikkauksen pääkonttorilla Helsingin Pohjois-Haagassa ja meillä on käytössä myös hybridi työskentelymallit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Väisänen torstaisin klo 13-15 puh. +358943702252. Lähetä hakemuksesi cv:n kera mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.6.2023, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys.

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.