Veikkaus on suomalaisten omistama peliyhtiö. Tuotamme yli miljardi euroa vuodessa yhteiseen hyvään. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla.

Työllistämme lähes 2 000 eri alojen ammattilaista. Meillä työskentelee uusien hittipelien kehittäjiä, digi- ja datavelhoja sekä ICT-alan huippuammattilaisia. Asiakaspalvelun taitajia kohtaat puhelin- ja chat-palvelussamme sekä maanlaajuisesti Pelaamoissa, Feel Vegaseissa, ravintolapelipöydissä ja Suomen ainoalla kasinolla Helsingissä.

Tule Veikkaukselle PELIMYYJÄKSI rakentamaan jännitystä ja jakamaan iloa suomalaisille

Tule tekemään työtä, josta on iloa ja hyötyä kaikille suomalaisille. Tarjoamme Veikkauksessa viihdyttäviä, jännittäviä ja turvallisia pelielämyksiä, joiden tuotto käytetään kaikkien Suomessa asuvien hyväksi.


Etsimme ulospäin suuntautuneita ja motivoituneita pelimyyjiä. Pelimyyjänä huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä, myyntityöstä ja palvelusta Pelaamoissa. Vastaat myös ikärajavalvonnasta ja hoidat Pelaamon rahaliikennetehtäviä.

Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta peleistä, sillä koulutamme sinut pelimyyjän työhön alusta alkaen. Koulutus alkaa 19.11. ja kestää kaksi viikkoa. Aikaisempi kokemus pelien myynnistä katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi. Olet motivoitunut oppimaan uutta, olet oma-aloitteinen ja uskallat rohkeasti lähestyä asiakkaita.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja 30 tuntia viikossa. Työ on joustava osa-aikatyö Espoon tai Pohjois-Helsingin ja Länsi-Vantaan alueella. Pelimyyjän työvuorot sijoittuvat Pelaamojen aukioloaikojen mukaan arkeen ja viikonloppuihin pääosin kello 6.00–24.00 välille. Töihin on näppärä tulla, sillä Pelaamomme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Mukavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut takaavat viihtymisesi Veikkauksessa!
Pelimyyjänä toimiminen on itsenäinen ja vastuullinen tehtävä, joten pelimyyjän kokemus on myös erinomainen lisä ansioluetteloosi.

Millainen on hyvä pelimyyjä?
Hyvällä pelimyyjällä on hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ote asiakaspalveluun ja myyntityöhön sekä halu kehittyä niissä. Hän on kiinnostunut rahapeleistä ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Koska työ pelimyyjänä on tärkeä ja vastuullinen, työntekijän tulee olla täysi-ikäinen ja luotettava. Jos saat työpaikan, tarkistamme luottotietosi ja teemme huumausainetestin.

Olen kiinnostunut! Mitä seuraavaksi?
Haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian!
Lähetä meille siis hakemuksesi 25.10. mennessä. Haastattelut järjestämme tiistaina 30.10. Haastatteluihin valituille ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Pajalahti puh. 09 4370 8118 17.10. klo 10-11. Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@veikkaus.fi.

Osaamisalue: