Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?


Veikkauksessa työskentelee yli 1 700 pelialan ammattilaista. Heistä suuri osa työskentelee pelinhoitajina, pelisalityöntekijöinä ja tiiminvetäjinä eripuolilla Suomea sijaitsevissa Pelaamoissa ja Feel Vegaseissa sekä Casino Helsingissä. Koulutamme uniikkiin asiakaspalveluammattiin Suomessa – meillä pääset tekemään ainutlaatuista työtä ainutlaatuisessa ympäristössä.


Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tule Veikkaukselle PELIMYYJÄKSI rakentamaan jännitystä ja jakamaan iloa suomalaisille!

Etsimme ulospäin suuntautuneita ja motivoituneita pelimyyjiä työskentelemään itsenäisesti Pelaamo -pelisaleissamme. Olet innostunut oppimaan uutta, olet oma-aloitteinen ja uskallat rohkeasti lähestyä asiakkaita. Pelimyyjänä huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä, myyntityöstä ja palvelusta Pelaamoissa. Vastaat myös ikärajavalvonnasta ja hoidat Pelaamon monenlaisia rahaliikennetehtäviä.

Aikaisempi kokemus pelien myynnistä katsotaan eduksesi. Ehdottomasti tärkeintä kuitenkin on, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi! Työsuhteen alussa tulet saamaan kattavan koulutuksen pelimyyjän työhön. Koulutus työhön alkaa 16.9. ja kestää noin kaksi viikkoa. 

Tarjoamme määräaikaisia (2)(16.9.-31.12.2019) tai vakituisia työsuhteita (2) ja 15 – 30 tuntia viikossa. Työ on joustava osa-aikatyötä Itä-Helsingin alueella, Easton, Kontula tai Vuosaari. Pelimyyjän työvuorot sijoittuvat Pelaamojen aukioloaikojen mukaan arkeen ja viikonloppuihin pääosin kello 07-21 välille. Töihin on näppärä tulla, sillä Pelaamomme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Millainen on hyvä pelimyyjä?
Hyvällä pelimyyjällä on hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ote asiakaspalveluun ja myyntityöhön sekä halu kehittyä niissä. Hän on kiinnostunut rahapeleistä ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Koska työ pelimyyjänä on tärkeä ja vastuullinen, työntekijän tulee olla täysi-ikäinen ja luotettava. Jos saat työpaikan, tarkistamme luottotietosi ja teemme huumausainetestin.

Olen kiinnostunut! Mitä seuraavaksi?
Haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian!
Lähetäthän meille hakemuksesi 28.8.2019 mennessä. Haastattelut järjestämme mahdollisimman pian haun sulkeuduttua. Haastatteluihin valituille ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin.
Lisätietoja tehtävästä antaa 22.8. klo 10-14, aluepäällikkö Evi Valppu +358 40 767 0473

P.s. Rekrytointiprosessin etenemistä odotellessasi voit käydä tutustumassa työhön lähimmässä Pelaamo-pelisalissasi! Löydät sen osoitteesta pelaamo.fi.

Osaamisalue: ,