Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?


Veikkauksessa työskentelee yli 1 700 pelialan ammattilaista. Heistä suuri osa työskentelee pelinhoitajina, pelisalityöntekijöinä ja tiiminvetäjinä eripuolilla Suomea sijaitsevissa Pelaamoissa ja Feel Vegaseissa sekä Casino Helsingissä. Koulutamme uniikkiin asiakaspalveluammattiin Suomessa – meillä pääset tekemään ainutlaatuista työtä ainutlaatuisessa ympäristössä.


Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tule Veikkaukselle PELIMYYJÄKSI rakentamaan jännitystä ja jakamaan iloa suomalaisille!

Etsimme ulospäin suuntautuneita ja motivoituneita pelimyyjiä työskentelemään itsenäisesti Pelaamo -pelisaleissamme. Olet innostunut oppimaan uutta, olet oma-aloitteinen ja uskallat rohkeasti lähestyä asiakkaita. Pelimyyjänä huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä, myyntityöstä ja palvelusta Pelaamoissa. Vastaat myös ikärajavalvonnasta ja hoidat Pelaamon monenlaisia rahaliikennetehtäviä.

Aikaisempi kokemus pelien myynnistä katsotaan eduksesi. Ehdottomasti tärkeintä kuitenkin on, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi! Työsuhteen alussa tulet saamaan kattavan koulutuksen pelimyyjän työhön. Koulutus työhön alkaa 16.9.2019 ja kestää noin kaksi viikkoa. 

Tarjoamme 2 määräaikaista (16.9. – 31.12.2019 tai 16.9.2019 – 31.5.2020 asti) työsuhdetta ja n. 15 tuntia viikossa. Työ on joustava osa-aikatyö Kouvolan alueella. Pelimyyjän työvuorot sijoittuvat Pelaamojen aukioloaikojen mukaan arkeen ja viikonloppuihin pääosin kello 07 – 21 välille. 

Mukavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut takaavat viihtymisesi Veikkauksessa!
Pelimyyjänä toimiminen on itsenäinen ja vastuullinen tehtävä, joten pelimyyjän kokemus on myös erinomainen lisä ansioluetteloosi.

Millainen on hyvä pelimyyjä?
Hyvällä pelimyyjällä on hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ote asiakaspalveluun ja myyntityöhön sekä halu kehittyä niissä. Hän on kiinnostunut rahapeleistä ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Koska työ pelimyyjänä on tärkeä ja vastuullinen, työntekijän tulee olla täysi-ikäinen ja luotettava. Jos saat työpaikan, tarkistamme luottotietosi ja teemme huumausainetestin.

Olen kiinnostunut! Mitä seuraavaksi?
Haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian!
Lähetäthän meille hakemuksesi 30.08.2019 mennessä. Haastattelut järjestämme viikolla 36. Haastatteluihin valituille ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin.
Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Krats 040 514 7055 perjantaina 23.8. klo 12 – 14 ja torstaina 29.8. klo 8 – 10  

P.s. Rekrytointiprosessin etenemistä odotellessasi voit käydä tutustumassa työhön lähimmässä Pelaamo-pelisalissasi! Löydät sen osoitteesta pelaamo.fi.

Osaamisalue: ,