Meillä on intohimo olla pelialan kehittäjä, joka tarjoaa asiakkailleen maailman parhaan pelikokemuksen. Haluaisitko olla mukana rakentamassa pelitaloa, joka on rohkeassa etukenossa alan kärkijoukoissa?

Veikkauksessa työskentelee yli 1 700 pelialan ammattilaista. Heistä suuri osa työskentelee pelinhoitajina, pelisalityöntekijöinä ja tiiminvetäjinä eripuolilla Suomea sijaitsevissa Pelaamoissa ja Feel Vegaseissa sekä Casino Helsingissä. Koulutamme uniikkiin asiakaspalveluammattiin Suomessa – meillä pääset tekemään ainutlaatuista työtä ainutlaatuisessa ympäristössä.

Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut, ja pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Lisäksi meitä motivoi joka päivä se, että peliemme tuotoilla tehdään paljon hyvää, miljardin euron edestä mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tule Veikkaukselle PELIMYYJÄKSI rakentamaan jännitystä ja jakamaan iloa suomalaisille!

Olet innostunut oppimaan uutta, olet oma-aloitteinen ja uskallat rohkeasti lähestyä asiakkaita. Pelimyyjänä huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä, myyntityöstä ja palvelusta Pelaamoissa. Vastaat myös ikärajavalvonnasta ja hoidat Pelaamon monenlaisia rahaliikennetehtäviä.

Aikaisempi kokemus pelien myynnistä katsotaan eduksesi. Ehdottomasti tärkeintä kuitenkin on, että asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi! Työsuhteen alussa tulet saamaan kattavan koulutuksen pelimyyjän työhön. Koulutus työhön alkaa 16.9. ja kestää noin kaksi viikkoa. 

Tarjoamme määräaikaisen (16.9.2019 – 31.5.2020) työsuhteen n. 10 h /vko. Työ on joustava osa-aikatyö Kuopion Pelaamossa. Pelimyyjän työvuorot sijoittuvat Pelaamon aukioloaikojen mukaan arkeen ja viikonloppuihin pääosin kello 07-21 välille. 

Mukavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut takaavat viihtymisesi Veikkauksessa!
Pelimyyjänä toimiminen on itsenäinen ja vastuullinen tehtävä, joten pelimyyjän kokemus on myös erinomainen lisä ansioluetteloosi.

Millainen on hyvä pelimyyjä?

Hyvällä pelimyyjällä on hyvät vuorovaikutustaidot, aktiivinen ote asiakaspalveluun ja myyntityöhön sekä halu kehittyä niissä. Hän on kiinnostunut rahapeleistä ja pystyy työskentelemään itsenäisesti. Koska työ pelimyyjänä on tärkeä ja vastuullinen, työntekijän tulee olla täysi-ikäinen ja luotettava. Jos saat työpaikan, tarkistamme luottotietosi ja teemme huumausainetestin.

Olen kiinnostunut! Mitä seuraavaksi?

Lähetäthän meille hakemuksesi 1.9.2019 mennessä. Haastattelut järjestämme pian haun sulkeuduttua. Haastatteluihin valituille ilmoitamme tarkemman ajankohdan myöhemmin.
Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 30.8.2018 aluepäällikkö Mikko Tähkäpää, puh. 0400 804 809.

P.s. Rekrytointiprosessin etenemistä odotellessasi voit käydä tutustumassa työhön lähimmässä Pelaamo-pelisalissasi! Löydät sen osoitteesta pelaamo.fi.

Osaamisalue: