Järvenpään kaupunki

Viestinnän erityisasiantuntija

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 23.11.2023, 19:00
  • Suljettu 07.12.2023, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Viestinnän erityisasiantuntija

Kuva, joka sisältää kohteen vaate, henkilö, Ihmisen kasvot, seinä

Kuvaus luotu automaattisesti

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.  

Oletko intohimoinen viestinnän ammattilainen? Haluatko olla mukana rakentamassa uutta brändiä?

Olisitko sinä etsimämme viestinnän erityisasiantuntija?

Julkiset työvoima- ja yrityspalvelut siirtyvät valtiolta kunnan järjestämisvastuulle vuonna 2025. TE24 -uudistuksella tavoitellaan työllisyyden lisäämistä tuomalla TE-palvelut osaksi kunnan elinvoimatehtävää. Tehtävien järjestämiseksi kunnille siirtyy henkilöstöä TE-toimistosta, ELY-keskuksesta ja KEHA-keskuksesta. Keski-Uudellamaalla valtion henkilöstö siirtyy kuntien muodostamalle työllisyysalueelle ja Järvenpään kaupungin palvelukseen. 

Viestinnän erityisasiantuntijana vastaat Keski-Uudenmaan työllisyysalueen viestinnän kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta vuoden 2024 aikana. Vastuullasi on työllisyysalueen brändikonseptin sekä viestinnän suunnittelu. Luot työllisyysalueelle viestintäkanavat (verkkosivut ja someprofiilit) ja ylläpidät niitä. Tavoitteenamme on, että Keski-Uudenmaan työllisyysalue on alueena jo melko tunnettu toiminnan alkaessa vuoden 2025 alussa. Tuet TE24-valmisteluorganisaatiota tuoden viestinnän ammattilaisen näkökulman ulkoiseen viestintään sekä henkilöstöviestintään valtiolta siirtyvälle ja kunnissa jo työskentelevälle henkilöstölle.

Esihenkilönäsi toimii viestintäjohtaja. Viestinnän ja markkinoinnin tiimissä sinua odottaa viisi osaavaa kollegaa.

Odotamme sinulta

Tehtävässä vastaat itsenäisesti uuden brändin ja viestintäkokonaisuuden kehittämisestä, joten työ vaatii vahvaa ja syvää osaamista viestinnän ja markkinoinnin alalta. Organisointitaitosi ovat vahvat; olet esimerkiksi ollut mukana viestinnän kehittämishankkeiden projektityöskentelyssä tai toiminut projektipäällikkönä. Sinulla on aktiivinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot. Osaat tuoda viestinnällistä osaamistasi eri sidosryhmien käyttöön niin operatiivisella kuin strategisellakin tasolla.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän? Hyvä kysymys!

Nyt on hieno mahdollisuus olla luomassa jotakin aivan uutta. TE2024 on mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen projekti, jolla on merkittävä vaikutus työllisyysalueen kunnille, yrityksille, asukkaille sekä henkilöstölle.

Meillä on käytössämme modernit ja vastavalmistuneet työtilat Järvenpään ydinkeskustassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Teemme töitä joustavasti hybridimallilla.

Rekrytoinnin eteneminen

Käytämme tässä rekrytoinnissa anonyymiä rekrytointia. Työhakemuksesta piilotetaan ensimmäisessä käsittelyvaiheessa hakijan henkilökohtaiset tiedot sekä liitetiedostot. Rekrytoiva esihenkilö valitsee haastatteluun kutsuttavat hakijat osaamisen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Anonymiteetti puretaan haastattelukutsujen lähettämisen jälkeen, minkä jälkeen rekrytointiprosessi jatkuu normaalisti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse hr@jarvenpaa.fi. Välitämme kysymyksesi anonyymisti rekrytoivalle esihenkilölle.

Tartu rohkeasti tähän mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi 7.12.2023 klo 15 mennessä!

Kelpoisuusehdot

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot

  • Työsuhde on määräaikainen 1.1.2024-31.12.2024. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3500 €/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa lisää enintään 8 % ja mahdollista rekrytointilisää. Mainitsethan mahdollisen palkkatoiveen hakemuksessasi.
  • Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/viikko
  • Koeaika on kuusi kuukautta

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Osaamisalue:

Järvenpään kaupunki

Järvenpää on tekijöidensä näköinen kaupunki! Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin.
Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri, ja meillä jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä heitä varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.
Järvenpää on elinvoimainen noin 44 000 asukkaan vahvasti kehittyvä dynaaminen kaupunki, josta on hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle. Helsinkiin pääsee junalla puolessa tunnissa.
www.jarvenpaa.fi