Veikkaus Oy

Back End-ohjelmistokehittäjä, Arvontapelit

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 22.09.2023, 17:00
  • Suljettu 30.10.2023, 0:44
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Back End-ohjelmistokehittäjä, Arvontapelit

Tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä. Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki. Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

Veikkauksella työskentelee monipuolisia peli- ja techalan ammattilaista kuten palveluarkkitehteja, ohjelmistokehittäjiä, digitaalisen markkinoinnin osaajia, data scientisteja, ja laatuasiantuntijoita. Veikkauksen oman pelistudion väki luo ja kehittää uusia pelejä ja pelaamisen innovaatioita. 

Back End ohjelmistokehittäjä, arvontapelit

Etsimme arvontapelien taustajärjestelmien tuoteperheen kehitystiimiin Back End-ohjelmistokehittäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko kokenut devaaja, jolta ei puutu intoa oppia ja laajentaa omaa osaamista? Miltä kuulostaisi päästä osaksi tiimiä, jossa arjessa ei puutu huumoria ja on kannustava ilmapiiri? Tiimimme vastuulla on Veikkauksen omat arvontapelien taustajärjestelmät ja omien arvontapelien tuoteperhe. Kokonaisuus on liiketoimintakriittinen ja korkean volyymin järjestelmä – jota tiimimme suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää ammattitaidolla yhdessä.  

Tiimimme suunnittelee kehittämämme toteutukset itse alusta alkaen, yhdessä pähkäillen. Raha liikkuu ratkaisuissamme aina, laatu ja ylläpidettävyys ovat erittäin tärkeä osa oman tuoteperheen elinkaarta ja operointia. Tiimin, jonka tekemisessä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä. 

Veikkauksen pelitarjoama on laaja, ja Veikkauksella on runsaasti kansainvälistäkin mielenkiintoa herättänyttä teknologiaa, jonka avulla tarjoamme turvallista ja vastuullista rahapelaamista niin Suomessa kuin tytäryhtiömme Fennica Gamingin kautta myös muissa maissa.

Tehtävässä pääset kehittämään pelipalveluita, joita asiakkaamme käyttävät netissä ja mobiilissa. Sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan vaikuttamaan kansainvälisten asiakkaiden pelipalveluihin ja osaksi Veikkauksen kansainvälistymistä. Tiimin roadmapilla on paljon kehitystyötä ja mielenkiintoisia hankkeita, joten tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme.

Yksikkömme vastaa Veikkauksen omasta ohjelmistokehityksestä sekä omista järjestelmistä. Veikkauksen digitaalisilla palveluilla on yli 2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja www.veikkaus.fi on Suomen suurin kuluttajaverkkokauppa, jossa asioidaan yli miljoona kertaa viikossa. Veikkaus-sovelluskin löytyy jo satojen tuhansien asiakkaiden käytöstä. Joten tässä työssä pääsisit vaikuttamaan tuhansien asiakaskokemukseen.

Käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat mm. Java, Typescript, PostgreSQL, Redis, SpringBoot, React, Nginx, Kubernetes, Terraform, Grafana, GitLab, Google Cloud Platform (GCP) ja Linux. 

Odotamme, että: 

  • Hallitset valmiiksi teknologioista hyvin Javan ja JVM-kielet.
  • Hallitset valmiiksi osan muista teknologioista. 
  • Sinulla on joko selvästi useamman tai muutaman vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta järjestelmäkehityksestä, mielellään pilviympäristöissä.

Arvokkaampaa kuitenkin on, että haluat oppia lisää ja tuottaa laadukkaita kokonaisratkaisuja. 

Lisäksi toivomme sinulta:  

  • Intohimoa suunnitella, kehittää ja ylläpitää korkeatasoisia ohjelmistoja 
  • Hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja 
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Matkassamme pääset kasvamaan ammattilaisena. Haluamme aidosti olla vastuullinen työnantaja, joka tarjoaa mielekkäitä työtehtäviä, kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä pitää huolta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Voit lukea meistä, työsuhde-eduistamme ja työkulttuuristamme lisää tästä.  Meillä on hybridityö käytössä, joten saat molempien työskentelytapojen parhaat puolet. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa.
 
Kiinnostuitko? Mahtavaa!  Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.10.2023. 

Voit tehdä hakemuksesi halutessasi myös englanniksi. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Raevuori (puh. 09 4370 2227) arkisin 8-16 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@veikkaus.fi.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään huumausainetesti ja perusmuotoinen, turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen turvallisuusselvitys. 

Osaamisalue:

Veikkaus Oy

Veikkaus tuottaa peleillä iloa. Tarjoamme elämyksiä ja huippupelejä, mutta emme hinnalla millä hyvänsä.
Huolehdimme, että pelaaminen säilyy ilon puolella, ja suomalaiset pelaavat maltilla ja peli-ilosta nauttien.
Haluamme olla vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjiä.
Lähes kaikki aikuiset suomalaiset ovat kokeilleet pelejämme, ja meillä on kaksi miljoonaa Etuasiakasta.
Olemme monella tavalla mukana suomalaisessa elämässä. Meitä veikkauslaisia on noin 1 600 ja työskentelemme lähes sadassa pisteessä eri puolilla maata. Pelejämme myydään tuhansissa paikoissa, ja niitä voi pelata turvallisesti myös veikkaus.fissä ja Veikkaus-sovelluksessa.