Tampereen yliopisto

Päällikkö, Jatkuvan oppimisen palvelut

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 28.11.2022, 10:00
  • Suljettu 20.12.2022, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Päällikkö, Jatkuvan oppimisen palvelut

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Tampereen yliopiston Tree – jatkuvan oppimisen palvelut tarjoaa monipuolisia jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämisen ratkaisuja työelämän tarpeisiin. Toteutamme täydennyskoulutusta yliopistomme koulutusaloilta henkilö- ja organisaatioasiakkaille, myös työnhakijoille ja uran vaihtajille. Koulutustemme kestot vaihtelevat lyhyistä seminaareista usean vuoden koulutusohjelmiin. Toimintaamme kuuluu liiketoiminnan lisäksi julkisrahoitteisia hankkeita, joilla edistämme työllistymistä sekä jatkuvan oppimisen kehittämistä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Vastaamme osaltamme tärkeisiin työelämän haasteisiin: osaajapulaan, työtaitojen uudistamiseen sekä jatkuvan oppimisen edistämiseen. 

Haemme nyt päällikköä Jatkuvan oppimisen palveluihin.

Tehtävänkuvaus

Päällikkönä vastaat liiketoimintalähtöisten jatkuvan oppimisen koulutuspalvelujemme myynnistä ja myynnin johtamisesta sekä asiakaslähtöisten palvelujemme ja tuotteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Vastuullesi kuuluu myös toiminnan tuloksellisuus ja talouden hallinta.

Seuraat monipuolisesti työelämän ja nousevien osaamistarpeiden kehitystä ja jatkuvan oppimisen uusia mahdollisuuksia niissä. Osallistut aktiivisesti yliopiston jatkuvan oppimisen edistämiseen ja koko yksikkömme toiminnan kehittämiseen. Toimit tiiminvetäjänä ja esihenkilönä noin 15 kokeneelle ammattilaisellemme. Toimit roolissasi tiiviissä yhteistyössä erityisesti markkinoinnin ammattilaistemme kanssa.

Edellytykset

Edellytämme sinulta jatkuvan oppimisen palveluiden B2B- ja B2C-liiketoimintaprosessien syvällistä ymmärtämistä, kokemusta koulutusliiketoiminnan asiakassuhteiden kehittämisestä ja johtamisesta sekä ymmärrystä liiketoiminnasta ja yritysyhteistyöstä. Lisäksi edellytämme kokemusta ja osaamista myynnin tuloksellisesta johtamisesta sekä esihenkilötyöstä. Odotamme sinulta erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä rakentaa liiketoiminnan kannalta relevantteja sidosryhmä- ja verkostosuhteita.

Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Toimintaympäristömme on kansainvälinen. Työskentelykielinäsi ovat suomi ja englanti, joten odotamme sinulta myös näiden sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista. 

Tehtävässäsi menestyminen vaatii strategista ymmärrystä, päätöksentekokykyä ja priorisointitaitoa sekä henkilöstöjohtamisen taitoja. Haemme joukkoomme tuloksellista, energistä ja kehittämisorientoitunutta tekijää. 

Tampereen yliopisto on ainutlaatuinen, monialainen ja rohkeasti tulevaisuuteen katsova, kehittyvä yhteisö. Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.

Tarjoamme 

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Saat meillä myös hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen. Lue lisää työskentelystä meillä.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista 6 kuukauden koeaikaa. 

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen yleisen työehtosopimuksen muun asiantuntija- ja tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Päällikön tehtävän vaativuustaso asettuu muun henkilöstön vaativuustasolle 12. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa.

Työtehtäviä hoidetaan pääsääntöisesti Tampereella, ja osittainen etätyöskentely on mahdollista. 

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta) ja liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 19.12.2022 klo 23.59.

Aloitamme kärkihakijoiden työhaastattelut aikaisintaan viikolla 2. Saatamme käyttää rekrytointiprosessissa ulkopuolisen palveluntarjoajan toteuttamia soveltuvuusarviointeja. 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuksen vararehtori Marja Sutela, sähköposti: marja.sutela@tuni.fi, puhelin +358 40 721 5204 (varmimmin tavoitettavissa puhelintiedusteluihin 1.12.2022 klo 9–10, 9.12.2022 klo 14–15 ja 16.12.2022 klo 10–11).

Osaamisalue: , , ,