Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Ohutlevypuolen osaaja

  • Sijainti Heinola
  • Julkaistu 07.09.2022, 17:00
  • Suljettu 18.09.2022, 0:42

Ohutlevypuolen osaaja

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahden talousalueelle

OHUTLEVYPUOLEN OSAAJAA

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset tuotantotyöt metallialan yrityksessä ohutlevypuolella. Työtehtäviin kuuluu mm. särmäyskoneella työskentely sekä muut yleiset konepajan tehtävät.                      

Toivomme kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja reipasta asennetta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen metallialan ohutlevytöistä, mutta huomiomme myös metallialasta kiinnostuneet, oppimishaluiset tekijät.

Täytä työhakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit soittaa myös suoraan p. 040 728 3770 /Kirsi.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi