Etsitkö mielenkiintoista asiakaspalvelutyötä huippuporukassa?
Tule Veikkaukselle PELINHOITAJAKSI Vammalan alueen ravintoloihin!

Tule tekemään työtä, josta on iloa ja hyötyä kaikille suomalaisille. Tarjoamme Veikkauksessa viihdyttäviä, jännittäviä ja turvallisia pelielämyksiä, joiden tuotto käytetään kaikkien Suomessa asuvien hyväksi.

Etsimme pelinhoitajaa palvelemaan asiakkaita Vammalan alueen ravintoloissa pääosin Blackjackin parissa ja huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä pelipöydässä.

Tehtävässä menestyy parhaiten sosiaalinen, sanavalmis ja huumorintajuinen tyyppi, jolla on hymy herkässä ja pilkettä silmäkulmassa. Olet luonteeltasi positiivinen ja haluat yllättää asiakkaat iloisesti joka ilta. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja kykenet pitämään kaikki langat käsissäsi asiakaspalvelutilanteessa. Tuot olemuksellasi hyvää fiilistä pelipöytään.

Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta, sillä koulutamme pelinhoitajamme tehtävään alusta alkaen. Uusien pelinhoitajiemme koulutus alkaa mahdollisimman pian ja kestää noin 3 viikkoa. Koulutus on iltapainotteinen, joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskelun ohella käytäväksi.

Ravintoloissa pelit pyörivät kiivaimmin ilta- ja aamuyöstä, joten työ sopii erityisesti illanvirkuille. Työskentelyajat määräytyvät ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti sijoittuen pääsääntöisesti klo 21.45–04.00 välille. Suurin osa työvuoroistamme loppuu sekä arkisin että viikonloppuisin noin klo 04.00.

Tarjoamme vakituisen ja noin 5 tuntia töitä viikossa. Työ on joustava osa-aikatyö, ja vuorot ovat viikonloppupainoitteisesti. Työskentelyalueesi on Vammalan alueen ravintolat. Mikäli asut keskusta-alueen ulkopuolella, pitäisi sinulla olla mahdollisuus auton käyttöön, jotta pääset yöllä kulkemaan töistä sujuvasti kotiin.

Millainen on hyvä pelinhoitaja?
Pelinhoitajan tulee olla täysi-ikäinen, luotettava ja taustaltaan nuhteeton, lisäksi edellytämme normaalia värinäköä. Varmistamme luotettavuuden tarkistamalla tehtävään valittujen henkilöiden luottotiedot ja tekemällä huumausainetestin. Hyvällä pelinhoitajalla on erinomainen tilannetaju, kyky heittäytyä ja saada ihmiset viihtymään. Arvostamme itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä aktiivista otetta asiakaspalveluun ja halua kehittyä siinä.

Mitä Veikkaus tarjoaa minulle?
Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja joustavan osa-aikatyön, hyvät työsuhde-edut, mahtavat työkaverit ja yhteishengen, jollaista et löydä muualta. Pelinhoitajan työ on myös erinomainen ja arvostettu lisä ansioluetteloosi.

Olen kiinnostunut! Mitä seuraavaksi?
Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian – paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastatteluihin valituille ilmoitamme tarkemman ajankohdan erikseen puhelimitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jenny Harlu 19.7. asti puh. 050 463 9747, ja Petri Ilmonen puh. 0504617676 20.7. alkaen.

Veikkauksesta
Veikkauksen pelien tuotosta jaetaan avustuksia yli miljardi euroa vuodessa. Meitä veikkauslaisia on jo 2 000. Yhdessä teemme työtä tuhansien avunsaajien, eli kaikkien meidän suomalaisten hyväksi. Veikkauslaisten arkeen pääset tutustumaan muun muassa Instagramin kautta #munveikkaus

Osaamisalue: