Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Osastonylilääkäri: Infektioiden torjuntayksikkö, Joensuu (id7986)

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 26.02.2024, 10:00
  • Suljettu 12.03.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Osastonylilääkäri: Infektioiden torjuntayksikkö, Joensuu (id7986)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN – SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

”Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!”

HAEMME 11.3.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Osastonylilääkäriä

Infektioiden torjuntayksikköön, Joensuuhun
 
 

Tehtävänkuvaus

Toivotamme Sinut tervetulleeksi töihin Pohjois-Karjalan! Pääset työskentelemään infektiopoliklinikalla, konsultoivana infektiolääkärinä sekä infektioiden torjuntayksikössä hygienia- ja tartuntatautihoitajien kanssa. Yksikössä on infektiotautien ylilääkäri ja nyt haetaan infektiolääkäriä osastonylilääkärin virkaan. Työnkuva voidaan räätälöidä omien mieltymyksiesi mukaisesti painottuen joko poliklinikkatoimintaan tai myös infektioiden torjuntaan. Lisäksi on mahdollisuus päivystää sisätauteja.

Työyhteisön esittely

Meillä halutaan aktiivisesti huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen työn ja hyvät koulutusmahdollisuudet. Meillä on mahdollisuus osa-aikaiseen työhön ja erikseen sovittuna myös etätyöhön.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona osastonylilääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys infektiosairauksien erikoisalalla Suomessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Palkkaus ja edut

Noudatamme lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.  Osastonylilääkärin lähtöpalkka on 6650,82 €/kk, jonka lisäksi on mahdollista ehtojen täyttyessä soveltaa mm. työkokemuslisää (3-8%) sekä lisäpätevöitymiseen perustuvaa henkilökohtaista lisää

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna (max 200€)
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • työsuhdepolkupyörä (tulossa keväällä 2024)
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa. Järjestämme sinulle myös edullisen asunnon. Voit laittaa meille sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä laakari@siunsote.fi.

Lisätiedot 

Kysy lisätietoja: ylilääkäri Jennifer Sieberns, p. 0133303835 jennifer.sieberns@siunsote.fi ja viikolla 42 palvelujohtaja Jukka Heikkinen, p. 013 330 4183, jukka.heikkinen@siunsote.fi

Joensuussa 26.2.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 

Osaamisalue: